Hoe De Verjaardag Van Een Man Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Man Te Vieren?
Hoe De Verjaardag Van Een Man Te Vieren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Man Te Vieren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Man Te Vieren?
Video: Hoe een verjaardag / verjaardag / verjaardagsgebed te vieren. (Tekst) 2024, Mei
Anonim

Verjaardag is een favoriete feestdag die maar één keer per jaar plaatsvindt. Op deze date houden mannen, net als vrouwen, van aandacht, lieve woorden en cadeautjes. De jarige wacht op felicitaties, vreugdevolle momenten en iets ongewoons. Hoe de verjaardag van een man te vieren, zodat het evenement lang leuk en onthouden zal worden?

Hoe de verjaardag van een man te vieren?
Hoe de verjaardag van een man te vieren?

instructies:

Stap 1

U kunt uw verjaardag vieren met een traditioneel feest door goede vrienden en familieleden uit te nodigen. Als uw budget het toelaat, kunt u een banket organiseren in een gezellig café of restaurant. Met een groot aantal mensen, neem een toastmaster mee om te helpen, die voor het script zal zorgen en niemand zal vervelen.

Stap 2

Als je een verjaardag thuis viert, overweeg dan entertainment voor de gasten. Organiseer wedstrijden, quizzen, wedstrijden. Vraag je vrienden om een gitaar mee te nemen en een lied te zingen ter ere van de jarige.

Stap 3

Feliciteer de jarige met geschenken en vriendelijke woorden. Laat hen weten hoeveel u hem waardeert en wat hij voor u betekent. Als er een jubileum wordt gevierd, bereid je dan van tevoren voor en markeer belangrijke mijlpalen en prestaties in het leven van een man. Belangrijke gebeurtenissen kunnen worden gespeeld met gedichten, liedjes, scènes.

Stap 4

Vier je verjaardag met een themafeest. Het evenement kan overal plaatsvinden en over verschillende onderwerpen gaan: vrijgezellenfeest, sauna-avonturen, paardrijden, Hawaiiaanse dansen, stripbar, waterpark, zwemmen met dolfijnen. Verbind je fantasie. Bedenk wat de jarige het leukst zal vinden. Ontwikkel een script, verbind vrienden, wijs een rol toe aan elk van de deelnemers, denk na over kostuums. Het hoogtepunt van het feest kan een enorme verjaardagstaart, geschenken en felicitaties van gasten zijn.

Stap 5

Ga picknicken als het weer het toelaat. voor mannen "cursus van een jonge soldaat". De vakantie wordt gehouden in de "militaire" stijl: formatie, instructie, schietbaan, wedstrijden, worstelen. De held van de gelegenheid kan een commandant of een maarschalk zijn. Informeer vooraf over de dresscode die voor alle deelnemers geldt. Kleding wordt gekozen als een soldaat - militair uniform, riem, laarzen. Het is toegestaan om elementen van de dresscode te gebruiken. Zet een kamp op in de natuur bij de rivier. Kies voor de lunch het juiste menu: pap, worstjes, pasta met stoofpot, compote. Als er een krijgskunstenaar onder vrienden is, kan hij een kleine masterclass of een show regelen. Zo'n vakantie zal de deelnemers nog lang bijblijven. Verjaardagscadeaus kunnen ook gestileerd worden, maar dit wordt overgelaten aan het oordeel van vrienden.

Stap 6

Vier je verjaardag door met de jarige en zijn vrienden naar een paintball- of laserclub te gaan. Iedereen krijgt beschermende kleding, wapens en gedurende de betaalde tijd voelen mannen zich echte jagers! Schietbanen of kartraces zijn geschikt voor herenspellen. Zorg er van tevoren voor dat er tijdens de opnames of wedstrijd alleen jouw gezelschap is, bespreek hiervoor de gewenste tijd van het evenement met de organisator. Dit zijn echte wedstrijden, waarbij elke man een competitieve geest in zichzelf zal voelen, een verlangen om te vechten en te winnen.

Aanbevolen: