Hoe De Verjaardag Van Een Eenjarig Kind Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Eenjarig Kind Te Vieren?
Hoe De Verjaardag Van Een Eenjarig Kind Te Vieren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Eenjarig Kind Te Vieren?

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Eenjarig Kind Te Vieren?
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Voor veel ouders is de eerste verjaardag van hun baby een echte feestdag. Maar hoe het te vieren, om het kind te plezieren, zodat hij begrijpt dat geschenken, een plechtige tafel en een glimlach van gasten voor hem zijn?

Hoe de verjaardag van een eenjarig kind te vieren?
Hoe de verjaardag van een eenjarig kind te vieren?

Het is nodig

  • - Ballonnen;
  • - foto's van het kind;
  • - Whatman-papier;
  • - klatergoud;
  • - helder tafelkleed;
  • - servetten met een grappig patroon;
  • - een set identieke gerechten;
  • - kindertafel met diverse hoofdgerechten en bijgerechten;
  • - spellen;
  • - tekenfilms;
  • - souvenirs voor gasten.

instructies:

Stap 1

Zorg voor de aankleding van de kamer waarin u uw verjaardag gaat vieren. Hang foto's van de baby aan de muren, zowel de allereerste waarop je hem uit het ziekenhuis haalt als de laatste. Je kunt een muurkrant bedenken met foto's van je kind en grappige felicitaties.

Stap 2

Versier de kamer met ballen. Vergeet niet een helder tafelkleed op tafel te leggen, koop speciale servetten met een kinderpatroon. Al deze dingen zullen bijdragen aan het creëren van een feestelijke sfeer. Misschien zal het kind niet helemaal begrijpen waarom de gasten zich hebben verzameld, maar hij zal het lichte interieur leuk vinden. Vergeet ook niet om de stoel van uw kind te versieren met klatergoud en ballonnen - op deze dag moet hij zich speciaal voelen. Laat je kind de feestelijk versierde kamer zien, vertel hem dat het allemaal voor hem is gedaan.

Stap 3

Besteed speciale aandacht aan het menu. Als je van plan bent de kleine vriendjes van je jarige uit te nodigen, zorg er dan voor dat er meerdere hoofdgerechten en meerdere bijgerechten op tafel staan - kinderen zijn vaak kieskeurig wat betreft eten. Geef alle gasten dezelfde borden en glazen. Voor een volwassene lijken verschillende tekeningen op een bril een kleinigheid, maar bij kinderen kan het tot een fatale wrok leiden omdat de foto van een buurman mooier is.

Stap 4

Bedenk welke spelletjes je met kinderen kunt spelen, welke tekenfilms je ze gaat laten zien. Eenjarige kinderen coördineren hun bewegingen nog steeds niet goed, dus het is voldoende als je een beetje rond de jarige danst of een bal gooit.

Stap 5

Maak kleine cadeautjes voor je kleine gasten. Kinderen begrijpen misschien niet waarom ze alleen aan de jarige worden gegeven, besluiten dat ze zijn vergeten en proberen met kinderlijke spontaniteit het recht te herstellen - om de geschenken van de held van de gelegenheid te nemen. Als je vooraf voor alle deelnemers kleine souvenirs regelt, heeft iedereen een positieve indruk van de vakantie.

Aanbevolen: