Waar De Verjaardag Van Een Kind Vieren In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar De Verjaardag Van Een Kind Vieren In Moskou
Waar De Verjaardag Van Een Kind Vieren In Moskou

Video: Waar De Verjaardag Van Een Kind Vieren In Moskou

Video: Waar De Verjaardag Van Een Kind Vieren In Moskou
Video: Lonneke viert haar verjaardag (Kindertijd KRO-NCRV) 2024, April
Anonim

De verjaardag van een kind vieren is voor veel ouders een echte uitdaging. Immers, als het kind vrienden thuis uitnodigt, wachten de ouders op een algemene schoonmaak en berekening van verliezen door kapotte borden en omgekeerde bloempotten. Het is beter om de energie van kinderen voorgoed te richten - en te spelen, en nieuwe dingen te leren en je kracht te testen. Er zijn veel plaatsen in Moskou waar ze graag kinderen zien en klaar staan om een onvergetelijke vakantie voor hen te regelen.

Waar de verjaardag van een kind vieren in Moskou
Waar de verjaardag van een kind vieren in Moskou

Eetlust opwekken

Het netwerk van familiecafés Anderson zal niet alleen bijeenkomsten voor het kind organiseren met heerlijke desserts, maar ook een echte show presenteren. Anderson heeft veel feestelijke programma's ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden (van 3 tot 12 jaar). En het kunnen niet alleen clowns, piraten en feeën zijn. Wil je een echt paintballspel verdrievoudigen met slagroom en verse eieren als verf? Wat dacht je ervan om Legend Busters te spelen en zelf te experimenteren? Iedereen zal plezier hebben!

En voor die kinderen die hun gasten zelf willen trakteren op culinaire hoogstandjes, welkom bij de culinaire masterclass in het atelier van Yulia Vysotskaya. Samen met een professionele kok bereiden kinderen heerlijke cocktails, ijs of originele desserts. En dan zal natuurlijk iedereen het proeven. En de opgefriste kinderen zullen de kracht hebben om met de animator te spelen - een bellenshow, goocheltrucs of wetenschappelijke experimenten.

Naar het museum voor entertainment

Musea zijn nu een populaire locatie voor kinderfeestjes geworden. Waar anders kun je op een speelse manier een kinderexcursie doen, vertellen over de exposities, een quiz en een interactief spel houden. Zo verwelkomt het Darwin Museum kinderen van 6 tot 13 jaar die klaar zijn om nieuwe dingen over onze planeet te leren, terug te keren naar het verleden of kennis te maken met exotische dieren.

Staatsmuseum. NET ZO. Pushkin nodigt kinderen uit om "Naamdagen op het Russische landgoed" te vieren - dit is de naam van het feestelijke programma waarmee kinderen op reis kunnen gaan door drie tijdperken. Eerst zullen de gasten de naamdag in Rusland vieren, dan zullen ze leren hoe de edelen van het Poesjkin-tijdperk de vakantie vierden, en uiteindelijk zullen ze leren hoe ze de jarige kunnen feliciteren volgens alle regels en etiquette.

En in het Animatiemuseum leren kinderen echte tekenfilms te maken. Onder begeleiding van een ervaren cartoonist leren gasten een script te schrijven en hun plannen tot leven te brengen, en de resultaten van hun werk worden als cadeau op dvd gepresenteerd. En natuurlijk komt er een aparte film over de jarige.

Extreem voor een tiener

Maar als je altijd opties kunt vinden met het entertainment van jongere kinderen, zal het moeilijker zijn met humeurige tieners. Ze hebben geen animator meer nodig, maar ze willen spanning en de mogelijkheid om te pronken met vrienden. Voor de dapperen en fysiek sterk kunnen we een klimwand aanbieden met een speciaal aangepaste wand. Bovendien is deze "exotic" geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (klimcentrum BigWall). En sensatiezoekers kunnen gaan vliegen in een windtunnel. Dit soort entertainment is meer geschikt voor tieners vanaf 10 jaar vanwege de hoge druk en sterke luchtstroom (jongere kinderen kunnen gewoon bang worden). Twee minuten echte vrije vlucht (onder begeleiding van een instructeur) is genoeg om je een echte astronaut te voelen. Het grootste aerodynamische complex "FreeZone" bevindt zich aan de Simferopol-snelweg en accepteert degenen die dat willen op elke dag op afspraak.

Aanbevolen: