Waar De Verjaardag Van Een Kind Van 14 Jaar Doorbrengen Years

Inhoudsopgave:

Waar De Verjaardag Van Een Kind Van 14 Jaar Doorbrengen Years
Waar De Verjaardag Van Een Kind Van 14 Jaar Doorbrengen Years

Video: Waar De Verjaardag Van Een Kind Van 14 Jaar Doorbrengen Years

Video: Waar De Verjaardag Van Een Kind Van 14 Jaar Doorbrengen Years
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De verjaardag vindt elk jaar plaats. Maar op de een of andere manier is het gebruikelijk om de belangrijkste data te vieren, een van hen is 14 jaar oud, wanneer tieners een paspoort krijgen en bijna volwassen worden. Ik wil deze dag vooral vieren, want een paspoort krijg je maar één keer in je leven.

Waar de verjaardag van een kind van 14 jaar doorbrengen years
Waar de verjaardag van een kind van 14 jaar doorbrengen years

Veertien jaar is een overgangsleeftijd. De hormonen woeden in je kind. Op deze leeftijd zijn adolescenten geen kinderen meer, maar nog geen zelfstandige volwassenen. Maar op dit moment proberen ze uit alle macht om hun volwassenheid te laten zien. Dus met de keuze van het scenario, de plaats, het menu en andere attributen van de vakantie, zal het behoorlijk moeilijk zijn om te behagen.

Verjaardagsscript

Op 14-jarige leeftijd beschouwen tieners zichzelf als volwassenen en hun ouders als oude mensen. Het is niet nodig om clowns en goochelaars uit te nodigen voor de vakantie. Dit alles lijkt voor adolescenten kinderachtig gebrabbel, dat de aandacht van een "volwassene" niet waard is.

Het verjaardagsfeestje van uw kind zal zijn vrienden zijn, meestal uit zijn klas of extra sectie. Op deze leeftijd is het erg belangrijk om de juiste indruk te maken op vrienden. Een tiener plezieren met een amusementsprogramma betekent zijn vrienden een plezier doen. Hoe meer enthousiaste uitroepen en blikken er zijn, hoe tevredener uw kind zal zijn met zijn vakantie.

Hij weet beter waar het bedrijf in geïnteresseerd is. Daarom is het bij het samenstellen van het script van de vakantie noodzakelijk om de jarige zelf te vragen wat hij precies wil zien en horen op zijn feest.

Feestplaats

De plaats waar de vakantie wordt gehouden is van groot belang. Het feestelijke programma is afhankelijk van de plaatskeuze. De eerste plaats die zichzelf voorstelt, is thuis. Alleen zeker weten dat uw kind een belangrijke datum niet thuis wil vieren onder uw strikte toezicht.

Als het geld het toelaat, kun je tieners naar het entertainmentcentrum sturen. Een dergelijk centrum heeft een café. Je kunt het voor een paar uur huren om de honger van de kinderen te stillen. Of je kunt gewoon onderhandelen met de cafébeheerder, zodat ze bestellen wat ze willen. Dan betaal je gewoon de rekening.

U kunt kinderen naar het waterpark of de rollerdrome, de bowlingbaan of de tennisbaan sturen. Het hangt allemaal af van waar het bedrijf van uw kind gepassioneerd over is.

Als de verjaardag van een kind in de zomer valt, dan is een geweldige plek om te vieren de oever van een rivier, meer of zelfs de zee, afhankelijk van waar je woont.

In de natuur kun je een heel avontuur voor kinderen regelen. Kies vooraf een picknickplek. Bereid verschillende obstakels voor in de vorm van omgevallen boomstammen en touwbruggen eromheen. Oriëntatiepunten instellen. Dit kunnen obstakels zijn, markeringen op bomen, terreinkenmerken. Maak een kaart van dit gebied met oriëntatiepunten. En op plaats X "begraaf" de schat. Uw geschenk kan dienen als een schat. Een avontuur als dit zal elke tiener aanspreken.

Vakantiemenu

Het menu is afhankelijk van de plaats en het scenario van de vakantie. In een café kan dit bijvoorbeeld patat, hamburgers, lichte salades, patat en ander fastfood zijn. Als een vakantie in de natuur plaatsvindt, dan zullen het zeker kebab zijn, dezelfde salades, misschien chips. Een vakantie thuis omvat de beschikbaarheid van snacks, warme maaltijden, snoep.

Waar het feest ook plaatsvindt, laat je kind zelf het aanbod aan gerechten kiezen. Het is het beste om de magen van kinderen niet te overladen met overvloedig voedsel. Serveer sandwiches en canapés, geportioneerde cakes en zoetigheden. De taart moet voor de jarige zijn om de kaarsjes uit te blazen, maar niet te vet en calorierijk. Het lekkerst bij een yoghurtdessert.

Ouders moeten zelf beslissen over alcohol. Elke familie heeft zijn eigen regels en de vraag is vrij delicaat. Als tieners besluiten alcohol te proberen, zullen ze niet worden tegengehouden door uw verbod. Daarom moet je met de jarige en de ouders van vrienden praten.

Aanbevolen: