Een Tafel Versieren Voor De Verjaardag Van Een Kind: Interessante Ideeën Interesting

Inhoudsopgave:

Een Tafel Versieren Voor De Verjaardag Van Een Kind: Interessante Ideeën Interesting
Een Tafel Versieren Voor De Verjaardag Van Een Kind: Interessante Ideeën Interesting

Video: Een Tafel Versieren Voor De Verjaardag Van Een Kind: Interessante Ideeën Interesting

Video: Een Tafel Versieren Voor De Verjaardag Van Een Kind: Interessante Ideeën Interesting
Video: 26 GOEDKOPE EN GENIALE DIY DECOR IDEEËN TE MAKEN IN EEN MINUUT 2024, April
Anonim

De verjaardag van een kind is een van de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar. Alles moet speciaal zijn op deze dag. Daarom zullen interessante ideeën voor het decoreren van een feestelijke tafel helpen bij het organiseren van een verjaardag.

Een tafel versieren voor de verjaardag van een kind: interessante ideeën
Een tafel versieren voor de verjaardag van een kind: interessante ideeën

Verjaardag in de stijl van een sprookje

Kinderen houden van alles wat ongewoon en helder is. Elk kind heeft een favoriet sprookje. In de stijl van dit sprookje kan ook een feestelijke tafel worden gedecoreerd. Als je kleintje bijvoorbeeld dol is op Winnie de Poeh, koop dan een tafelkleed en borden met zijn afbeelding. Steek de buisjes in de glazen en bind ze vast met een lint om het verhaal van Iejoors ezel na te bootsen. Versier de kamer met ballonnen in dezelfde kleur als het ezelcadeau van Knorretje. Kies geel als hoofdkleur van het ontwerp, namelijk de teddybeer. Koop servetten met de afbeelding van de helden van het sprookje.

Elk verhaal kan worden nagebootst. Dus voor het sprookje over Roodkapje is de tafeldecoratie voor een kinderverjaardag met de overheersende scharlakenrode kleur geschikt. Fruit kan in manden worden gedaan zoals die van een beroemd meisje. Een taart met een afbeelding van een wolf en een grootmoeder zal kinderen aangenaam verrassen.

De ruimte

Ongebruikelijk kun je een feestelijke tafel decoreren met een ruimtethema. Fluorescerende tafelkleden worden verkocht in speciaalzaken. De planeten die erop zijn afgebeeld, gloeien in de schemering. Koop kopjes in de vorm van raketten en borden met de afbeelding van de sterrenhemel. Je kunt zelfs een taart bestellen in de vorm van een ruimteschip. Zo'n origineel idee voor het decoreren van een tafel zal het kind en zijn gasten aanspreken.

dinosaurussen

Kinderen zijn vaak geïnteresseerd in het probleem van de menselijke oorsprong, de geschiedenis van het ontstaan van de aarde en het leven van dinosaurussen. Primitieve tijd kan een geweldig thema zijn voor het versieren van een vakantie. Plaats speelgoeddinosaurussen op tafel. Ze kunnen een zelfstandig onderdeel of ondersteuning van een gerecht zijn. Lijm de voetafdrukken van de dinosaurus op het tafelkleed. Laat ze leiden naar het hoofdgerecht of geschenken. Lepel de fruitplakken in de vorm van de Tyrannosauruskop. Zo krijg je een bijzondere sfeer op vakantie.

Bloemen

Als het idee met dinosaurussen en ruimte meer geschikt is voor de verjaardag van een jongen, dan is een bloemstuk perfect voor een kleine prinses. Koop een zachtroze tafelkleed. Koop bloemenservetten. Feestmutsen voor kinderen kunnen in dezelfde stijl worden gekocht. Zet een vaas met verse bloemen in het midden van de tafel. Een gigantische rozentaart zal de finishing touch zijn om de tafel te versieren voor de verjaardag van uw kind.

Fruit

Vertel uw kind dat hij op zijn verjaardag een reis naar het Fruitland zal maken. Laat de glazen zijn met het beeld van appels, peren en ananassen. Fruitlimonades van verschillende soorten moeten op tafel staan. De belangrijkste snack kunnen ijsappels op een stokje zijn. Elk bord moet worden versierd met een ander fruit, zodat de kinderen hun eigen plaats erop kunnen kiezen. Een mand met lekkers kun je verlevendigen met elementen uit een sprookje: je kunt kraaloogjes op een banaan plakken, een peer kan 'lachen' met een smileysticker. Een dergelijk ontwerp van de kinderfeesttafel zal de avond sfeer geven.

Aanbevolen: