DIY-ideeën Voor Het Versieren Van Kerstboom

Inhoudsopgave:

DIY-ideeën Voor Het Versieren Van Kerstboom
DIY-ideeën Voor Het Versieren Van Kerstboom

Video: DIY-ideeën Voor Het Versieren Van Kerstboom

Video: DIY-ideeën Voor Het Versieren Van Kerstboom
Video: Origami papieren doos TikTok, Whatsapp, Roblox en Youtube | DIY Terug naar school 2024, Mei
Anonim

Een kerstboom versieren is creatief en aantrekkelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt kant-en-klaar decor in de winkel kopen - speelgoed, slingers, kaarsen, linten, enzovoort. Of je kunt unieke ambachten maken die een kerstboom zullen versieren of een geweldig cadeau kunnen zijn.

DIY-ideeën voor het versieren van kerstboom
DIY-ideeën voor het versieren van kerstboom

Moderne trends in het versieren van kerstbomen

Vreemd genoeg zijn er bepaalde trends in het versieren van kerstbomen. Ten eerste is het de moeite waard om te onthouden over de "regen". Of liever, vergeet hem. Geleidelijk gaat hij nog steeds het verleden in, en een verscheidenheid aan linten en strikken komen hem vervangen. Hier kun je je fantasie ten volle laten zien - wikkel de kerstboom met linten, maak prachtige spiralen, versier de kerstboomversieringen met strikken.

Ten tweede, denk goed na over uw boomdecoratiestrategie - welke kleuren u gaat gebruiken. Het symbool van 2017 is de Vuurhaan en hij zal van rood, goud, bruin houden. Je moet niet veel kleuren gebruiken - twee is voldoende. Kerstbomen die in regenboogstijl zijn versierd, zien er echter best interessant uit.

Gebruik ten derde natuurlijke materialen, zoals kegels, bij het versieren van een kerstboom. Ze kunnen worden geverfd met zilver- of goudverf, versieren met een strik - het speelgoed is klaar. Gedecoreerde houten matrijzen kunnen als speelgoed worden gebruikt. Decoraties gemaakt van gedroogde sinaasappelschijfjes met kaneelstokjes zien er niet minder origineel uit op de kerstboom.

Beeld
Beeld

Ideeën voor het versieren van een kerstboom

Beeld
Beeld

Originele en heerlijke decoraties - Nieuwjaarskoekjes, je kunt ze zelf bakken en versieren met je kinderen, en ze dan aan de kerstboom hangen. Op dezelfde manier kunt u snoep in heldere wikkels gebruiken - dergelijke decoraties zullen kleine gasten echt aanspreken.

Als je nog oud speelgoed hebt, haast je dan niet om het weg te gooien. Je kunt ze netjes bedekken met stof of kant, decoreren met strikken en ophangen aan de schoonheid van het nieuwe jaar. Als je je houdt aan een decor in eco-stijl, kun je een jutelint pakken. Dit is een van de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp, ook met oud en nieuw.

Beeld
Beeld

Gebreid speelgoed van vilt of sokken raken nooit uit de mode. Je krijgt heel schattige pinguïns als je de uitgebrande gloeilampen schildert en versiert.

Beeld
Beeld

Onlangs zijn kralen erg populair geworden - ze zijn elegant en ongebruikelijk. Je kunt kant-en-klaar kopen of zelf maken. Neem in dit geval een dikkere draad zodat de kralen niet per ongeluk afbrokkelen en uw vakantie bederven.

Aanbevolen: