Waar Vier Je De Verjaardag Van Een Kind Van 1 Jaar?

Inhoudsopgave:

Waar Vier Je De Verjaardag Van Een Kind Van 1 Jaar?
Waar Vier Je De Verjaardag Van Een Kind Van 1 Jaar?

Video: Waar Vier Je De Verjaardag Van Een Kind Van 1 Jaar?

Video: Waar Vier Je De Verjaardag Van Een Kind Van 1 Jaar?
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, April
Anonim

De eerste verjaardag van de baby is een belangrijke en belangrijke gebeurtenis, zowel in zijn leven als in het leven van grootouders en ouders. Ondanks het feit dat de baby zich de vakantie waarschijnlijk niet zal herinneren, zal hij er waarschijnlijk oprecht blij mee zijn.

Waar vier je de verjaardag van een kind van 1 jaar?
Waar vier je de verjaardag van een kind van 1 jaar?

Waar te vieren?

Een kind dat 1 jaar wordt, is nog te jong om vakantie te vieren in een uitgaanscentrum, café of draaimolen. De meest geprefereerde optie zou een feest zijn dat thuis of in het land wordt gehouden. Ten eerste heeft de vertrouwde omgeving een rustgevend effect op de baby en als hij erg moe wordt, kan hij in een wiegje worden gelegd. Ten tweede zijn alle noodzakelijke dingen bij de hand - kleding, favoriet speelgoed.

Hoe te markeren?

Zo'n belangrijke datum wordt meestal gevierd in de kring van de naaste mensen: de ouders van de baby, zijn grootouders en peetouders. Soms worden familievrienden uitgenodigd. Het is vooral leuk voor de baby als de gasten ook kleine kinderen hebben, omdat de kinderen dan genoeg samen kunnen spelen.

Versier het appartement of de kamer waarin het feest zal plaatsvinden. De meest voorkomende decoratie-optie van vandaag is ballondecoratie. Ze zullen een vrolijke, ontspannen, zorgeloze sfeer creëren, de geur van de kindertijd ademen in de gebruikelijke decoratie van het huis. Deel gekleurde mutsen uit aan de gasten en haarbanden met oren of strikken aan de kleintjes. Sommige ouders maken een grote poster met foto's van het kind, die consequent de veranderingen illustreert die hun baby tijdens het eerste jaar van zijn leven hebben ondergaan.

Sinds kort is het in de mode om een clown, goochelaar of animator uit te nodigen voor kinderfeestjes. Maar dat moet je op die leeftijd niet doen. Op 1-jarige leeftijd is het kind nog te jong om al het entertainment te begrijpen dat de artiesten voor hem zullen voorbereiden. Hij zal echter vrijwel zeker worden geïntimideerd door vreemden en zijn humeur kan worden verpest.

Verjaardagstaart

Let vooral op de verjaardagstaart. Ondanks het feit dat op deze leeftijd maar weinig kinderen snoep eten, zal de heldere blik ongetwijfeld de baby en de uitgenodigden verrukken. Vergeet niet een kaars aan te steken. Laat de jarige haar met hulp van volwassenen uitblazen onder algemeen applaus. Het kind moet het gevoel hebben dat de vakantie ter ere van hem is georganiseerd.

Op het moment van het uitblazen van een kaars is het gebruikelijk om een wens te doen. Het kind kan dit niet alleen. Nodig gasten uit om te helpen. Laat iedereen zijn wens op een stuk papier schrijven en het dan hardop voorlezen. Deze bladeren, bewaard door de ouders, zullen een prachtige herinnering worden aan de eerste verjaardag van hun geliefde kind.

Draag je kind de hele dag op. Dans met z'n allen, houd de baby in je armen, maak foto's en onthoud de aangename en moeilijke momenten die gepaard gaan met het opgroeien van een klein persoon. Geniet samen van deze vakantie, want deze datum is niet alleen heel belangrijk voor het kind, maar in de eerste plaats voor zijn mama en papa.

Aanbevolen: