Hoe Versier Je Een Kerstboom In Europese Stijl?

Hoe Versier Je Een Kerstboom In Europese Stijl?
Hoe Versier Je Een Kerstboom In Europese Stijl?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In Europese Stijl?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In Europese Stijl?
Video: Coppelmans kerstboom decoreren 2024, April
Anonim

De meest vreugdevolle gebeurtenis ter voorbereiding op het nieuwe jaar is zonder twijfel de versiering van de kerstboom. Dit is waar zowel volwassenen als kinderen dol op zijn.

Hoe versier je een kerstboom in Europese stijl?
Hoe versier je een kerstboom in Europese stijl?

Elk jaar brengen we een groene schoonheid in huis en versieren die op een chaotische manier: we hangen een slinger, ballen uit het Sovjettijdperk op verschillende plaatsen, klatergoud, regen erop (letterlijk alles eronder volledig bedekken) en het is klaar. In ons bedrijf is het belangrijkste dat alles kleurrijk en glanzend is. Maar een kerstboom elegant en smaakvol versieren is niet zo eenvoudig. In feite is dit hard werken, dat waarschijnlijk alleen ontwerpers leren.

Zelfs een kind kan zo'n schijnbaar eenvoudige taak aan. Maar in feite is alles een beetje ingewikkelder, want hier is het belangrijk om rekening te houden met het kleurenspel, de combinatie van speelgoed, de kleur van de slinger en natuurlijk de stijl te beslissen.

De meest populaire stijl op dit moment is Europees. Het is in deze stijl dat de versierde kerstbomen er fabelachtig mooi uitzien, zoals in beroemde buitenlandse films, bijvoorbeeld "Home Alone". De Russen begonnen zich ook aan deze stijl te houden, in de nieuwe nieuwjaarsfilms is dit duidelijk zichtbaar.

Om het "Europese" effect te bereiken, moeten kerstboomversieringen dus in 2, maximaal 3 kleuren worden gekozen. Bijvoorbeeld wit-rood-beige of blauw-cyaan-zilver, enz. Figuren zoals sneeuwvlokken, engelen, sneeuwmannen, strikken, geschenkdozen, sterren en zelfs snoepjes zijn welkom in het decor. Cijfers moeten ook met elkaar worden gecombineerd en niet in een hele set aan een kerstboom hangen, sneeuwmannen zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor sneeuwvlokken en sterren zijn meer geschikt voor engelen.

Allereerst moet je een slinger ophangen. Het is raadzaam om er een te kiezen die niet erg helder en beter is dan één toon. Een warme gele kleur ziet er prachtig uit, die kaarsen goed zal imiteren.

Kerstversiering hangen we rond, verticaal of gewoon, zoals je wilt. Hier is je vlucht van fantasieën. Je kunt ook kralen ophangen als ze er harmonieus uitzien met speelgoed. Maar overdrijf het niet, het belangrijkste is om het niet te overdrijven.

Aanbevolen: