Nieuwjaarsmanicure

Inhoudsopgave:

Nieuwjaarsmanicure
Nieuwjaarsmanicure

Video: Nieuwjaarsmanicure

Video: Nieuwjaarsmanicure
Video: New Nail Art 2020💙💙The Best Nail Art Designs Compilation #31 2024, Mei
Anonim

De nieuwjaarslook is niet compleet zonder een originele manicure. Natuurlijk zullen goed verzorgde nagels altijd in de mode zijn, maar wij vrouwen willen altijd opvallen en manicure is een geweldige manier om dit te doen. Over wat voor soort nageldecoratie in de mode zal zijn voor het nieuwe jaar - lees verder.

Nieuwjaarsmanicure 2019
Nieuwjaarsmanicure 2019

Nieuwjaarstrends

Het komende jaar is het Yellow Earth Pig. En dienovereenkomstig is geel de meest modieuze kleur. Deze kleur en zijn verschillende tinten kunnen een uitstekend platform zijn voor het combineren van verschillende technieken en decoraties, waardoor er grenzeloze fantasie ontstaat.

Beeld
Beeld

De klassieker van het genre - rode manicure - zal ook het symbool van het jaar aanspreken. Maar beperk jezelf niet - koraal, fel oranje en zelfs delicate karamel- en nude-tinten met een matte afwerking laten je experimenteren met een feestelijke look.

Vergeet niet dat het varken van luxe houdt, dus het is tijd om al het sprankelende nageldecor in handen te krijgen:

  • stenen;
  • bouillon;
  • kralen;
  • steentjes;
  • een verscheidenheid aan glitters;
  • holografisch wrijven;
  • zand;
  • folie enzovoort.

Als we het hebben over de lengte en vorm, dan is het de moeite waard om de keuze op ovale of amandelvormige goudsbloemen met een vrije randlengte van niet meer dan 5 mm te stoppen. Roofzuchtige stiletto's zijn niet trending, maar als dit je favoriete vorm is, waarom zou je deze optie dan ook niet overwegen. Onthoud dat alles individueel is!

Nagelkunst voor het nieuwe jaar

Beeld
Beeld

Een uitstekende optie voor het versieren van nagels zijn kleine pailletten, en je kunt ze allebei op de hele nagel aanbrengen en een ombre maken met een overgang van hen naar de hoofdkleur, of een klassieke optie voor altijd - een witte basis en gouden pailletten.

Beeld
Beeld

Een ander win-win ontwerp is French manicure. Als je experimenteert met het versieren van een paar nagels met glitters (je kunt ook nieuwjaarsschuifregelaars overwegen) of wit vervangt door een andere kleur, zal het stijlvol en feestelijk blijken te zijn. Geometrisch ontwerp dat verschillende kleuren combineert, is de laatste tijd niet minder populair. Het is ongelooflijk en mooi.

Denk er bij het kiezen van een nieuwjaarsontwerp aan dat de manicure moet worden gecombineerd met de stijl en kleur van de outfit.