Hoe Je Op Een Originele Manier Uitnodigingen Voor De Verjaardag Van Een Kind Ontwerpt

Inhoudsopgave:

Hoe Je Op Een Originele Manier Uitnodigingen Voor De Verjaardag Van Een Kind Ontwerpt
Hoe Je Op Een Originele Manier Uitnodigingen Voor De Verjaardag Van Een Kind Ontwerpt

Video: Hoe Je Op Een Originele Manier Uitnodigingen Voor De Verjaardag Van Een Kind Ontwerpt

Video: Hoe Je Op Een Originele Manier Uitnodigingen Voor De Verjaardag Van Een Kind Ontwerpt
Video: Een kaart maken op een leuke manier. 2024, Mei
Anonim

Voorbereiden op een kinderverjaardag is voor veel ouders hoofdpijn. Je moet proberen rekening te houden met alle momenten en nuances, zodat de vakantie echt onvergetelijk en leuk wordt voor het kind. Er zijn geen kleinigheden bij zo'n evenement, dus de eerste stap is om na te denken over originele uitnodigingen.

Hoe je op een originele manier uitnodigingen voor de verjaardag van een kind ontwerpt
Hoe je op een originele manier uitnodigingen voor de verjaardag van een kind ontwerpt

DIY-uitnodigingen

Bij het maken van uitnodigingen voor de verjaardag van een kind moet je rekening houden met de leeftijd van de jarige. Als hij te jong is om alleen uitnodigingen voor te bereiden, moeten zijn ouders hem helpen. Als u bijvoorbeeld familieleden belt voor de eerste verjaardag van de baby, kunt u kant-en-klare ansichtkaarten in de winkel kopen en een afdruk maken van de handpalm of voeten van het kind aan de binnenkant. Het zal heel ontroerend zijn en zal de komende jaren een goede herinnering blijven. En onder de "handtekening" van het kind is het de moeite waard om de tijd en plaats van de vakantie te ondertekenen.

Met een ouder kind kun je uitnodigingskaarten maken van karton of gekleurd papier. Maak bijvoorbeeld een vlinder ansichtkaart. Voor de productie heb je dik papier, een schaar, een eenvoudig potlood en verf nodig. Je moet een vlinder op het canvas tekenen, de grootte wordt individueel gekozen, maar het is beter om groter te zijn om wat tekst op de ansichtkaart te plaatsen. Vervolgens moet je de vlinder uitknippen en versieren. Dit kan met verf of door mooie kralen, stukjes gekleurd papier, glitters op te plakken. Over het algemeen is er volledige vrijheid van creativiteit. Trouwens, om het interessant te maken voor de kinderen die de uitnodigingen ontvangen, kun je twee kleine sneden maken in het midden van de ansichtkaart en daar een soort souvenir insteken. Bijvoorbeeld een rietjeslolly die je bij een snoepwinkel kunt kopen. Volgens het principe van een vlinderkaart kun je elk beeldje of stripfiguur uit karton knippen.

Als u van plan bent een themavakantie te houden op de verjaardag van uw kind, moeten de uitnodigingen in de juiste stijl worden gekozen. Als er een piratenfeest is, is een ansichtkaart in de vorm van een schip of een stuk van een kaart met de exacte coördinaten van het huis van de jarige en de datum van de vakantie een geweldige optie.

Als het kind persoonlijk uitnodigingen voor zijn vakantie zal presenteren, kunt u elke ansichtkaart aan een ballon binden. Misschien is deze optie een beetje lastig, maar het zal van tevoren een feestelijke stemming bij kinderen creëren.

Uitnodigingen bestellen

Als ouders om wat voor reden dan ook niet zelf uitnodigingen voor de vakantie kunnen maken, kunt u ze op bestelling maken. Veel fotostudio's maken ansichtkaarten met foto's van het kind. Er is een optie om uitnodigingen nog makkelijker te maken: kies een foto van het kind en vraag deze zo vaak af te drukken als er gasten op het feest zijn. En op de achterkant, teken de plaats en tijd van de verjaardag.

Aanbevolen: