Waar Te Gaan Met Een Eenjarig Kind?

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Met Een Eenjarig Kind?
Waar Te Gaan Met Een Eenjarig Kind?

Video: Waar Te Gaan Met Een Eenjarig Kind?

Video: Waar Te Gaan Met Een Eenjarig Kind?
Video: Febe in het ziekenhuis?! - Kinderen voor Kinderen op weg naar Live in Concert #6 2024, April
Anonim

Veel jonge ouders stoppen na de geboorte van een kind met volledig te rusten en plezier te hebben. Als er iemand is om de baby bij te laten, dan kunnen papa en mama soms plezier hebben door familieleden te vragen om 's avonds bij het kind te zitten. Maar in feite kun je de wereld intrekken met een eenjarige baby in je armen.

Waar te gaan met een eenjarig kind?
Waar te gaan met een eenjarig kind?

Noodzakelijk

Kaartjes voor het dolfinarium, oceanarium, circus, dierentuin, waterpark, museum; rollen; boot; ticket voor leden van de kinderclub

instructies:

Stap 1

De eerste plaats die voor jou en je baby interessant zal zijn om te bezoeken, is het dolfinarium. Kinderen zijn dol op dieren en dolfijnen zijn misschien wel de mooiste dieren waarmee een kind kennis moet maken. Dolfinariumtickets voor kinderen zijn afgeprijsd, dus u kunt zelfs geld besparen, wat voor veel jonge gezinnen erg belangrijk is.

Stap 2

Een andere plek met goedkope tickets is het Oceanarium. Maar de indrukken van een bezoek aan een onderwatersprookje zullen u en uw baby nog lang bijblijven. In het aquarium kunt u uw kind kennis laten maken met vissen, duidelijk laten zien hoe zij in de onderwaterwereld leven. Zo ontsnap je niet alleen aan de dagelijkse beslommeringen, maar is het ook zeer informatief voor het kind.

Stap 3

Het zal interessant zijn om met een eenjarige baby naar het circus te gaan. Ga gewoon naar een show waar meer dieren dan mensen zijn. Het kind zal de grappen van de clowns nog niet begrijpen, de trucs zullen zijn verbeeldingskracht niet verbazen en de uitvoering van de acrobaten zal niet al te veel indruk maken. Maar tijgers die door ringen van vuur springen en dansende honden zullen een onuitwisbare indruk op het kind maken. Dieren zijn niet alleen in het circus, maar ook in de dierentuin. Daarnaast zijn er ruimtes waar kinderen hun favoriete dier kunnen voeren. Zo wordt er een storm van verrukking en een zee van indrukken voor je baby voorzien, en kom je even uit de cirkel van alledaagse beslommeringen.

Stap 4

Op éénjarige leeftijd kun je je kind al leren zwemmen, dus een bezoek aan het waterpark zal zowel jou als hem ten goede komen. Natuurlijk moet je niet naar hoge glijbanen, maar in de zone met matige golven kun je je prima vermaken. Als je geen zin hebt om in het water te duiken, maak dan een boottocht naar het park. Neem een broodje mee zodat uw kind de duiven of eendjes kan voeren tijdens het lopen. Vergeet je baby niet een reddingsvest om te doen, want er kan van alles gebeuren. En als het zonnig weer is, doe hem dan een panamahoed en een blouse op, om de huid op de schouders niet te verbranden.

Stap 5

Veel mensen denken dat het bezoeken van musea en tentoonstellingen geen zin heeft met een kruimeltje van een jaar oud. Maar deze ouders vergeten dat er interessante plekken zijn zoals het chocolade- of speelgoedmuseum. Daar al, zal het kind zeker geïnteresseerd zijn. En grote musea en tentoonstellingen met beroemde kunstwerken kunnen met een kind worden bezocht - liefde voor schoonheid bijbrengen is het beste vanaf de kindertijd.

Stap 6

Nu zijn er speciale kinderclubs waar een jonge moeder met haar kind terecht kan. In dergelijke clubs zijn er in de regel creatieve cursussen voor kinderen, waar ze iets leren tekenen en beeldhouwen. En er zijn ook clubs waar kinderen een tijdje onder toezicht van een gekwalificeerde leraar worden gegeven, en de moeder kan doen wat ze wil, of gewoon communiceren met andere ouders.

Aanbevolen: