Wat Moet Een Peignoir Zijn Voor Een Bruid?

Inhoudsopgave:

Wat Moet Een Peignoir Zijn Voor Een Bruid?
Wat Moet Een Peignoir Zijn Voor Een Bruid?

Video: Wat Moet Een Peignoir Zijn Voor Een Bruid?

Video: Wat Moet Een Peignoir Zijn Voor Een Bruid?
Video: Welke trouwjurk past bij jouw figuur? 2024, Maart
Anonim

Veel meisjes, dromend van een luxe bruiloft, concentreren zich op de stijl van de jurk en de keuze van accessoires, en vergeten dat een mooi en sierlijk peignoir een even belangrijk detail is in de garderobe van de bruid. Het negligé zal in de ogen van slechts één persoon verschijnen - de geliefde echtgenoot, dus dit ondergoed moet met grote zorg worden gekozen.

Wat moet een peignoir zijn voor een bruid?
Wat moet een peignoir zijn voor een bruid?

Peignoir stoffen en kleuren

Het hoofddoel van een damespeignoir is om te verleiden en te betoveren. Daarom worden stoffen als chiffon, guipure, satijn en zijde gebruikt om dit pittige stuk damesgarderobe te creëren. Delicate, vloeiende stof zal de verleidelijke contouren van de vrouwelijke figuur gunstig benadrukken, waardoor het beeld een vleugje mysterie en romantiek krijgt. De combinatie van fijne stoffen, bijvoorbeeld organza en opengewerkte kant, zal een vleugje plechtigheid toevoegen aan het linnen van de bruid, omdat de huwelijksnacht een belangrijke gebeurtenis is en een elegant, rijk versierd negligé erg handig zal zijn.

Wat de kleur betreft, het is helemaal niet nodig om een witte peignoir voor de bruid aan te schaffen. Modellen in delicate pastelkleuren zien er erg elegant uit. De klassieke witte kleur van het negligé kan op voordelige wijze worden benadrukt door kanten bies in een contrasterende tint of decoratieve elementen in de vorm van satijnen linten, volants en strass-steentjes van spannend scharlaken of mysterieus blauw. Alle tinten rood zijn geschikt voor brunettes, smaragdgroen voor roodharige meisjes, maar roze en crèmetinten zullen het delicate imago van een blondine perfect aanvullen.

Modellen zien er heel origineel uit, waarin stoffen niet alleen van verschillende tinten, maar ook van verschillende texturen worden gecombineerd. Peignoirs zien er bijvoorbeeld erg interessant uit, waarin delicate chiffon contrasteert met nobel fluweel. Zo'n ongewone combinatie zal perfect het belang van het moment benadrukken.

Peignoir-stijl voor de bruid

De stijlkeuze hangt natuurlijk af van de voorkeuren van de bruid en de kenmerken van haar lichaamsbouw. Voor meisjes met ronde vormen zijn vloerlengtemodellen van lichte, vloeiende stof geschikt die de smakelijke rondingen van het lichaam gunstig benadrukken. Slanke en tengere dames kunnen kiezen voor speelse korte peignoirs met sierlijke satijnen veters of een verleidelijke bustier.

Onlangs zijn modellen waarvan het lijfje is gemaakt in de vorm van een verkort korset, vooral populair bij bruiden. Zo'n negligé past bij bijna iedereen, omdat een stijf korset het figuur perfect modelleert, met de nadruk op de mooie lijn van de borst.

Als we het hebben over het decor, dan zijn er praktisch geen beperkingen. Een peignoir voor een bruid kan er romantisch, luxueus en zelfs schokkend uitzien. Het hangt allemaal af van het doel dat het meisje zichzelf stelt. Je moet jezelf niet in frames duwen en ernaar streven om er bescheiden uit te zien. Op je huwelijksnacht kun je het je veroorloven om chique ondergoed te dragen met iriserende strass-steentjes, opengewerkte borduursels of flirterige zwaan naar beneden.

Aanbevolen: