Wat Moet Ik De Man Van Mijn Zus Geven Voor Zijn Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Moet Ik De Man Van Mijn Zus Geven Voor Zijn Verjaardag?
Wat Moet Ik De Man Van Mijn Zus Geven Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Moet Ik De Man Van Mijn Zus Geven Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Moet Ik De Man Van Mijn Zus Geven Voor Zijn Verjaardag?
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Wanneer een nieuw familielid verschijnt, moet je proberen de meest warme en vriendschappelijke relaties met hem aan te gaan. Daarom, als je zus een man heeft, moet je cadeaus kiezen en geven voor de feestdagen.

Wat moet ik de man van mijn zus geven voor zijn verjaardag?
Wat moet ik de man van mijn zus geven voor zijn verjaardag?

Wat geef je de man van een zus voor zijn verjaardag als er helemaal geen ideeën zijn?

Als je elkaar nog niet zo goed kent, kun je het beste beginnen met neutrale cadeaus die elke man zeker leuk zal vinden. Dit kan bijvoorbeeld een soort computerapparaat zijn - een joystick voor games, muziekluidsprekers of een subwoofer, een webcam of een geheugenkaart.

Als de echtgenoot van de zuster automobilist is, kunt u voor hem een autoradio, GPS-navigator, videorecorder, auto-tv of een cape-massager voor de bestuurdersstoel kiezen.

Als je de muzikale voorkeuren van de jarige kent, kun je twee kaartjes geven voor een concert van zijn favoriete artiest of een schijf met muziekopnamen.

Vind je het moeilijk om zelf een artiest te kiezen, vraag dan je zus om hulp. Ze kent toch zeker de smaak van haar minnaar.

Je kunt de man van je zus ook een abonnement geven op een sportschool of zwembad, en als het geld het toelaat, kun je komend weekend een reis naar een andere stad of een plattelandsexcursie betalen.

Als de man van je vrouw dol is op vissen, kun je hem veilig verschillende soorten visgerei geven, maar het zal leuk zijn als je zelf, in ieder geval een beetje, dit probleem begrijpt of een specialist raadpleegt.

Als je elkaar al jaren kent

Het komt ook voor dat jij en de man van je zus elkaar al heel lang kennen, je communiceert goed genoeg en je relatie is heel persoonlijk. In dit geval is een trui of shirt een goede optie als cadeau.

Om geen fouten te maken met de maat, kun je je zus vragen om je te vergezellen tijdens het winkelen of het overhemd van haar man mee te nemen om te passen.

We mogen niet vergeten dat mannen grote kinderen zijn. De kans is groot dat de jarige blij zal zijn met een grappig T-shirt of een grappige asbak.

Een leuk cadeau is een mooie badstof handdoek in een geschenkdoos, een herenbadjas en andere badaccessoires (dezelfde bezem bijvoorbeeld of badslippers).

Wat niet te geven?

Maar er zijn ook dingen die het geven niet waard zijn. Allereerst zijn dit messen en andere doordringende voorwerpen. Nadat je hebt besloten een jachtmes te geven, neem je er een paar kopeken van de jarige voor.

Koop ook geen horloge. Er wordt aangenomen dat dit geschenk voorafgaat aan het uiteenvallen.

Je moet geen te intieme dingen geven - slipjes, sokken en dergelijke. Laat de vrouw van de jarige beter voor de keuze van zulke dingen zorgen.

Als je nog twijfelt over de keuze van een cadeau, kun je gerust overleggen met je zus. Ze weet zeker waar haar man van droomt en zal hem niet geven wat je precies voor zijn verjaardag gaat geven.

Aanbevolen: