Wat Een Verrassing Om Je Zus Te Geven Voor Haar Verjaardag

Inhoudsopgave:

Wat Een Verrassing Om Je Zus Te Geven Voor Haar Verjaardag
Wat Een Verrassing Om Je Zus Te Geven Voor Haar Verjaardag

Video: Wat Een Verrassing Om Je Zus Te Geven Voor Haar Verjaardag

Video: Wat Een Verrassing Om Je Zus Te Geven Voor Haar Verjaardag
Video: ZE MOET HUILEN OM MIJN CADEAU VOOR HAAR VERJAARDAG 😢❤️ #2499 2024, April
Anonim

Het gebeurt dat zelfs de dichtstbijzijnde mensen ruzie maken. Ze kunnen geen gemeenschappelijke taal vinden. Maar zelfs tijdens onenigheid blijven ze tedere gevoelens voor elkaar hebben. En vooral op mijn verjaardag. Het uitzoeken van een cadeau is dan ook een prettig karwei. De verrassing moet tenslotte nog vele jaren worden herinnerd.

Wat een verrassing om je zus te geven voor haar verjaardag
Wat een verrassing om je zus te geven voor haar verjaardag

Een cadeau voor een zusje

Het is gemakkelijk om de verjaardag van je kleine zusje in een sprookje te veranderen. Het is voldoende om erachter te komen wat voor cadeau ze zou willen ontvangen. Kleine meisjes zijn dol op poppen. Daarom, als je er een in de winkel vindt die nog niet in de collectie van je zus zit, voel je dan vrij om te kopen.

Een nog interessanter geschenk is een poppenhuis. Door met hem en zijn bewoners te spelen, leert het zusje te fantaseren en verschillende scènes op te voeren.

Kleurrijke boeken en educatieve spelletjes kunnen een goed cadeau zijn.

Een uitstapje naar een dolfinarium of een pretpark zal een bijzondere verrassing zijn. Een vakantie met personages uit tekenfilms en sprookjes, een taart en een groot aantal ballonnen zal elk klein meisje zeker bevallen.

Verrassing voor een oudere zus

De verjaardag van de grote zus kan interessanter worden gepland. Aangezien je haar voorkeuren goed kent, kun je je voorstellen welke emoties deze of gene verrassing in haar ziel zou kunnen veroorzaken.

U kunt bijvoorbeeld een ontvoering organiseren. Er is hier geen misdaad, maar de geest van avonturisme is aanwezig. Laten we zeggen dat je zus dol is op zeilen. Dit zal het laatste punt in haar avontuur zijn. Huur een auto, versier hem. Bel je zus vanaf een onbekend nummer en vraag of ze naar buiten mag. De chauffeur blinddoekt haar en neemt haar mee naar uw jacht. Tegen die tijd moet je tijd hebben om de tafel te dekken en vrienden uit te nodigen.

Een stijlvolle sjaal of handtas kan een goed cadeau zijn voor je zus. Tegelijkertijd moeten ze passen bij het imago van het feestvarken. Het is dus onwaarschijnlijk dat een tas met strass-steentjes wordt goedgekeurd als de zus de voorkeur geeft aan een sportieve stijl.

Als je zus dol is op fotografie, kun je een professionele camera cadeau doen. Kookliefhebbers zullen blij zijn met een kookboek. En bijna geen enkel meisje zal een manicureset weigeren.

Op haar verjaardag zal mijn zusje blij zijn met een abonnement op het zwembad, massage, fitness. Het is gemakkelijk om te beslissen waar je precies een abonnement koopt. Het is voldoende om het feestvarken zelf te raadplegen. Ze heeft vast al lang gedroomd van iets definitiefs. Daarnaast kun je voor jezelf een pas bestellen. Zo houd je je zuster gezelschap en breng je je uniform op orde.

Als je een echte tovenaar wilt worden en een verrassing wilt voorbereiden - het ultieme in alle dromen, overhandig dan een ticket naar verre landen. In dit geval kun je ook samen gaan uitrusten. U kunt de communicatie inhalen waarvoor thuis niet genoeg tijd was. Problemen, werk, echtgenoten, kinderen - alles verdwijnt naar de achtergrond. Het enige dat van u wordt verlangd, is genieten van een geweldige reis en een plezierige ervaring.

Aanbevolen: