Kan Mijn Man Een Horloge Geven Voor Zijn Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Kan Mijn Man Een Horloge Geven Voor Zijn Verjaardag?
Kan Mijn Man Een Horloge Geven Voor Zijn Verjaardag?

Video: Kan Mijn Man Een Horloge Geven Voor Zijn Verjaardag?

Video: Kan Mijn Man Een Horloge Geven Voor Zijn Verjaardag?
Video: LEXXXUS OP CAMERA BEROOFD van zijn PEPERDURE HORLOGE | FIRST SPECIAL 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een cadeau voor een geliefde man is vaak geen gemakkelijke taak voor een vrouw. We moeten tenslotte proberen een geliefde te verrassen en hem niet in een ongemakkelijke positie brengen.

Kan mijn man een horloge geven voor zijn verjaardag?
Kan mijn man een horloge geven voor zijn verjaardag?

Overgeleverd aan bijgeloof

Een polshorloge is een kenmerk van een echte man: hij heeft vertrouwen in zichzelf, zijn dag wordt met de minuut ingepland en het horlogemerk zegt veel over zijn positie in de samenleving. Maar om de een of andere reden is het de klok rond dat er zoveel bijgeloof en vooroordelen zijn. Er is een mythe dat een vrouw haar man geen horloge kan geven. Dit is tenslotte een vrij sterk energiekanaal, zoals onze voorouders geloofden. Sinds de uitvinding van horloges in China, droegen ze de dreiging van de dood voor degenen die ze als een geschenk van een andere persoon ontvingen. Maar dit kwam door de hiërogliefen die de klok aanduiden. Hindoes geven over het algemeen alle horloges magische eigenschappen. Zelfs degenen die aan de muur hangen. De tijd gaat door de klok, die kan worden verlengd of verkort. Het hangt allemaal af van de boodschap waarmee het horloge werd gepresenteerd. Bovendien schuilt het grootste gevaar vermoedelijk in de uren die de vrouw aan haar man (een meisje aan een geliefde) zal geven. Zo'n geschenk kan de gevoelens in een paar verkoelen en dient als een voorbode van een op handen zijnde scheiding en het uiteenvallen van het gezin.

Maar als je ernaar kijkt, is het allemaal absurd. In het verleden was het gebruikelijk dat mensen voorwerpen magische eigenschappen gaven. Bovendien is de klok een symbool van tijd. Maar nu ze een alledaags kenmerk van mensen zijn geworden, is het dom en zinloos om er heilige kennis in te investeren. Integendeel, een smaakvol geselecteerd horloge kan een echt cadeau zijn voor zowel mannen als vrouwen. Bovendien kun je urenlang hinten over je gevoelens. Zo kan een vrouw immers laten zien dat ze niet onverschillig staat tegenover een man, ze kent zijn interesses en deelt ze. Laten we zeggen dat een jonge man dol is op duiken en dat een speciaal waterdicht horloge een aangename verrassing voor hem zal zijn.

Een aangename verrassing

En wat te doen met een persoon die een horloge heeft gekregen, maar hij is overgeleverd aan bijgeloof en vooroordelen. Als je een geschenk van een geliefde hebt gekregen, zet je dan aan je hoofd. Zo'n verrassing kan je relatie op geen enkele manier beïnvloeden. Tenzij de persoon zelf de situatie begint te escaleren en een vangst in het geschenk gaat zoeken. Als je negatieve energie echt wilt neutraliseren, kun je de donor een symbolische munt betalen om de duistere krachten weg te jagen.

Als een klok, pols of muur om de een of andere reden wordt gegeven door een onbekende of gewoon onaangenaam, en het is onethisch om een geschenk te weigeren, lees dan het gebed "Onze Vader" over het heden. Maar dit is een advies voor de orthodoxen. En de rest kan alleen worden geadviseerd met een glimlach en dankbaarheid, om de persoon niet te beledigen, neem een horloge als een geschenk en zet het op een laag pitje. Niemand dwingt ze immers om ze te dragen of aan de muur te hangen.

Aanbevolen: