Hoe Vier Je 10 Jaar Sinds Je Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 10 Jaar Sinds Je Bruiloft?
Hoe Vier Je 10 Jaar Sinds Je Bruiloft?

Video: Hoe Vier Je 10 Jaar Sinds Je Bruiloft?

Video: Hoe Vier Je 10 Jaar Sinds Je Bruiloft?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

De tiende verjaardag van de bruiloft wordt in sommige bronnen een tinnen bruiloft genoemd, in andere - roze. De symbolen van deze feestdag zijn de kleur van de zon bij zonsopgang en zacht metaal. Een dergelijke keuze aan componenten als symbolen geeft enorm veel ruimte voor een verscheidenheid aan ideeën die kunnen worden gebruikt bij de viering van dit jubileum.

Hoe vier je 10 jaar sinds je bruiloft?
Hoe vier je 10 jaar sinds je bruiloft?

Huwelijksverjaardag - Roze of tinnen bruiloft?

Weinig mensen weten waar de naam van de bruiloft vandaan kwam - tin. Het is bekend dat het metaal van dit jubileum erg zacht is en smelt bij zeer lage temperaturen. Daarom wordt het gebruikt om onderdelen aan elkaar te bevestigen. Dus in het leven van een gezin, na tien jaar samen doorgebracht te hebben, wrijven de echtgenoten zich in en "solderen" ze elkaar stevig door het huwelijk. Hun relatie bereikt dit jaar maximale stabiliteit. Stellen naderen de leeftijd van tien als een volwassen, volwaardig gezin. En door deze tien jaar met elkaar samen te leven, worden mensen echt naaste verwanten. Vaker wel dan niet, stoppen ze zelfs met nadenken over de mogelijkheid van echtscheiding.

Deze bruiloft wordt ook wel roze genoemd, dus het is logisch om aan te nemen dat roze op dit jubileum volop aanwezig moet zijn. De kleur roze staat symbool voor passie, liefde en toewijding. Mannen presenteren op deze dag hun zielsverwanten met rozen en zeggen dat geen enkele delicate bloem kan worden vergeleken met de lippen van hun geliefde vrouw. Als alternatief kunt u uw bed decoreren met rozenblaadjes en een druppel rozenolie toevoegen aan een warm bad om sensualiteit op te wekken met een bedwelmende geur.

Geen enkele vrouw kan dit geschenk weerstaan.

Hoe kun je zo'n bruiloft vieren en welk cadeau geef je?

De Fransen hebben een gezegde dat zegt: "Geheugen smaakt goed." Het moet niet alleen worden onthouden bij het vieren van een tinnen bruiloft, maar ook bij andere speciale gelegenheden. Bij het kopen van een cadeau voor je soulmate, is het belangrijkste om na te denken over de emoties die je partner zal ontvangen, en niet de hoeveelheid geld die eraan wordt besteed te tellen. Cadeaus kunnen zijn tinnen soldaatjes en een danseres van hetzelfde metaal met een roze pak, mooi beddengoed of lepels van tin.

Elk cadeau is alleen bedoeld om relaties te versterken en warmte toe te voegen aan uw familieband.

Ook de plaats waar de viering van zo'n jubileum plaatsvindt, dient u van tevoren te regelen. U kunt rond uw trouwlocaties rijden. Bezoek alle bezienswaardigheden van de stad waar je tien jaar geleden in de buurt was. Om uw herinneringen waar te maken, kunt u zich opnieuw onderdompelen in huwelijksreisdromen - een oog-in-oog date in een klein restaurant, een nachtelijke wandeling door donkere en smalle straatjes. Als de dag van het feest op een vakantie valt, probeer dan de zonsopgang met je geliefde te ontmoeten. Door een jubileum op deze manier te vieren, vermijdt u alledaagse dingen als constant luisteren naar soortgelijke toasts, de hele dag door lekkernijen koken voor het evenement. Het is beter om deze dag aan jezelf en je soulmate te besteden. En om de grootste romantiek te geven, kun je tinnen ringen kopen en er woorden op graveren die voor jou betekenisvol zijn.

Aanbevolen: