Zo Vier Je Een Bruiloft In De Zomer?

Zo Vier Je Een Bruiloft In De Zomer?
Zo Vier Je Een Bruiloft In De Zomer?

Video: Zo Vier Je Een Bruiloft In De Zomer?

Video: Zo Vier Je Een Bruiloft In De Zomer?
Video: Trouwvideo Michella u0026 Mike op Curacao 2024, Mei
Anonim

De meeste bruiden plannen hun bruiloft in de zomer. Maar vergeet niet de mogelijke problemen die zich in deze tijd van het jaar kunnen voordoen. Je moet met alles rekening houden om je droomhuwelijk te organiseren.

Zo vier je een bruiloft in de zomer?
Zo vier je een bruiloft in de zomer?

Het lijkt erop dat de zomer de ideale tijd is voor een bruiloft, die veel mogelijkheden biedt. Je kunt foto's maken in prachtige jurken, lange tijd door de stad wandelen, op een motorschip rijden, plezier hebben in een huisje op het platteland.

Maar toch zijn er veel nuances waar u op moet letten.

De eerste is natuurlijk het weer. Zomerse hitte gaat niet alleen over lopen in open jurken, maar ook over veel problemen. Plan korte wandelingen in de stad zodat geen van uw gasten een zonnesteek krijgt. Voorraad op parasols. Zorg ervoor dat u meer water en minder alcohol inneemt, want, zoals u weet, versterkt warmte het effect. Neem niet veel snacks, vooral niet die aan bederf onderhevig zijn. De beste optie is fruit.

Bespreek locaties voor een fotoshoot met een fotograaf. Zoals je weet geven veel fotografen de voorkeur aan bewolkt weer, dus de foto's zijn van betere kwaliteit. Kies je visagist en kapper zorgvuldig uit, want alleen zeer goede make-up houdt het op een warme dag goed tot de avond. Kies een trouwjurk volgens het seizoen. Natuurlijk staat schoonheid hier voorop, maar in de hitte van dertig graden zal het heel moeilijk zijn om de hele dag in een strak korset en een meerlaagse jurk te lopen. Je kunt twee jurken voorbereiden: voor een wandeling en voor een feest, als het budget het toelaat.

Controleer bij het bestellen van een banket in een restaurant of er airconditioners zijn. Zorg ervoor dat je het restaurant waarschuwt als je te laat bent, anders blijven de salades erg lang op de tafels staan. Zorg ervoor dat drankjes gekoeld zijn en dat er ijs beschikbaar is.

In sommige steden, zoals St. Petersburg, kan het weer volledig onvoorspelbaar zijn, wat de situatie nog ingewikkelder maakt. Hier moet je altijd paraplu's, opties voor warmere kleding, dekens voorbereiden. Vooral als je van plan bent om buiten te vieren. Het is beter om meteen twee scenario's voor te bereiden: bij zonnig weer en regenachtig.

Een ander probleem met zomerbruiloften zijn de prijzen. Tijdens het hoogseizoen biedt bijna niemand kortingen, vooral in het weekend. Om een goede presentator, visagist of restaurant te krijgen, moet je bovendien een bestelling plaatsen en een vooruitbetaling doen, liefst direct na het indienen van een aanvraag.

Dus, als je je van tevoren voorbereidt op de bruiloft en alles zorgvuldig plant, dan zal deze dag je vreugde en alleen goede herinneringen brengen.

Aanbevolen: