Zomer Bruiloft Trendy Kleuren

Zomer Bruiloft Trendy Kleuren
Zomer Bruiloft Trendy Kleuren

Video: Zomer Bruiloft Trendy Kleuren

Video: Zomer Bruiloft Trendy Kleuren
Video: Trendy bruids bruiloft kroon luxe zilveren kleur barok strass Crystal Crowntiara bruiloft haar 2024, April
Anonim

In onze traditie is het op de een of andere manier niet gebruikelijk om een bruiloftspalet te kiezen. En het is helemaal tevergeefs, want vaak is het de kleur die de hele vakantie in de stemming brengt. Dit geldt vooral voor een zomerhuwelijk, waarvoor u de meest interessante tinten kunt kiezen. Hier heeft de bruid twee opties - u kunt zich alleen concentreren op uw eigen voorkeuren of de trendy kleuren van het seizoen kiezen.

Zomer bruiloft trendy kleuren
Zomer bruiloft trendy kleuren

In het eerste geval is het erg belangrijk om na te denken over welke tinten niet alleen de bruid leuk vinden, maar ook bij haar passen, hoeveel ze over het algemeen geschikt zijn voor dit seizoen. In het tweede geval zal het een beetje gemakkelijker zijn, maar er zijn hier bepaalde nuances. Modieuze kleuren zijn behoorlijk veeleisend, dus je moet een bepaald kleurenschema heel nauwkeurig observeren, nadenken over hoe goed het eruit zal zien in de gekozen feestzaal, of het mogelijk zal zijn om een decor in dergelijke tinten te kiezen. Maar wie bepaalt zelfs welke kleuren relevant zijn in een bepaald seizoen?

Elk jaar presenteert het Pantone Color Institute 10 van de meest modieuze tinten van het seizoen aan het publiek, die kunnen worden gebruikt in kleding en in interieurontwerp, en voor het decoreren van vakanties, inclusief voor een zomerse bruiloft.

De trendy kleuren van het seizoen zijn goed te combineren met andere tinten, maar zij zullen wel de juiste accenten leggen. Dus in de eerste plaats onder deze kleuren is smaragd. Dit is trouwens een van de meest succesvolle tinten voor zowel lente- als zomerbruiloften - het wordt geassocieerd met de schoonheid van de natuur en het begin van een nieuw leven.

Aanbevolen: