Hoe Versier Je Een Kerstboom In Jaar Van Het Varken: Kleuren

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom In Jaar Van Het Varken: Kleuren
Hoe Versier Je Een Kerstboom In Jaar Van Het Varken: Kleuren

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In Jaar Van Het Varken: Kleuren

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom In Jaar Van Het Varken: Kleuren
Video: Otti viert Kerst en gaat de Kerstboom versieren | Aflevering 4 2024, April
Anonim

De kerstboom is het belangrijkste kenmerk van het nieuwe jaar. Door thuis een groene schoonheid te installeren en haar aan te kleden met versieringen van bepaalde kleuren, kun je de kamer een feestelijke uitstraling geven. Bovendien kan een goed gekozen kleur van ballen, klatergoud en andere decoratieve elementen voor een kerstboom de gang van zaken in het komende jaar, en vooral financieel, gunstig beïnvloeden.

Hoe versier je een kerstboom in 2019 jaar van het varken: kleuren
Hoe versier je een kerstboom in 2019 jaar van het varken: kleuren

Om ervoor te zorgen dat de boom mooi is en tegelijkertijd uit de mode lijkt, moet je de decoraties voor de groene schoonheid zorgvuldig kiezen. Bij het kiezen van een decor is het belangrijk om niet alleen aandacht te besteden aan de vorm en materialen van de sieraden, maar ook aan hun kleur. Een goed gekozen kleurenschema benadrukt de schoonheid van de boom, brengt comfort in de kamer en, belangrijker nog, het zal je opvrolijken en je helpen af te stemmen op de nieuwjaarsvakantie.

Voordat je de kerstboom van 2019 gaat versieren met speelgoed en klatergoud, moet je eerst de groene schoonheid in Feng Shui installeren volgens jouw wensen. Als je bijvoorbeeld wilt dat het komende jaar liefde brengt, dan moet de boom vanaf de voordeur in de rechterhoek van de kamer worden geïnstalleerd, als je je financiële situatie wilt verbeteren, dan moet je de spar in de uiterste linkerhoek. Over het algemeen is elke muur en hoek van de kamer verantwoordelijk voor bepaalde voordelen, namelijk:

  • de muur tegenover de voordeur - voor loopbaangroei;
  • in de buurt van de rechterhoek van de voordeur - de gezondheid van kinderen en geliefden;
  • in de buurt van de linkerhoek - relaties met vrienden.

Het is ook vermeldenswaard dat het midden van de kamer alle bovengenoemde bollen concentreert, dus als u de positie in elk van hen wilt verbeteren, moet de kerstboom in het midden van de kamer worden geïnstalleerd.

Beeld
Beeld

Welke kleuren om de kerstboom te versieren in 2019

Het is bekend dat 2019 het jaar van het Yellow Earth Pig is, dus het is niet moeilijk te raden dat de kleuren die de meeste voorkeur hebben voor het versieren van een kerstboom geel, goud en roze zijn. Het varken zal niet beledigd zijn als je een groene schoonheid aankleedt met versieringen in wit of zilver.

Als deze kleuren u onaantrekkelijk lijken en u de sparrenboom helderder wilt versieren, kunt u speelgoed van andere kleuren kiezen, maar neem dan de vorm van de decoraties serieuzer en koop figuren in de vorm van schattige varkens.

Beeld
Beeld

Laat me je eraan herinneren dat de mascotte van 2019 roze is, dus om het hele jaar door geluk te hebben, is het beter om de kerstboom te versieren met roze ballen of varkensfiguren in deze tint. Natuurlijk is deze optie meer geschikt voor het decoreren van een meisjeskamer, maar zelfs als de boom in een jongenskamer of in een gemeenschappelijke ruimte is geïnstalleerd, is het de moeite waard om op zijn minst een paar roze speelgoed aan de spar te hangen.

Aanbevolen: