Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Je Eigen Handen
Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Met Je Eigen Handen
Video: 🔊ВЫ ДОЛЖНЫ ЭТО УВИДЕТЬ!🔥КРАСИВАЯ Новогодняя Игрушка🎄 СВОИМИ РУКАМИ. DIY Easy Christmas decorations . 2024, April
Anonim

Sierlijke kerstballen, geverfde bellen, een veelkleurige elektrische slinger, een rode ster bovenaan - dit is zo mooi, vertrouwd, maar te traditioneel. Duik in de wereld van creativiteit en maak uw kerstboom uniek en onherhaalbaar.

Hoe versier je een kerstboom met je eigen handen
Hoe versier je een kerstboom met je eigen handen

instructies:

Stap 1

Papieren speelgoed maken. Om eenvoudige sneeuwvlokken, slingers en beeldjes te maken, heb je geen speciale talenten nodig - je moet alleen met een schaar kunnen omgaan en je fantasie verbinden. Sneeuwvlokken: Bepaal de grootte van de voltooide figuren, vouw een stuk papier of servet dubbel en gebruik een scherpe schaar om verschillende geometrische vormen in het midden en de zijkanten te knippen. Maak papieren lantaarns van dik veelkleurig karton - verbind twee of drie cirkels met elkaar en snijd gaten in het midden. Maak een slinger van gekleurd papier of snoeppapiertjes - rijg de gekleurde stukjes papier die overblijven van het zoete feest aan een draad en bevestig deze aan de sparren takken.

Stap 2

Hang eetbare versieringen aan de boom. Grote snoepjes in kleurrijke verpakkingen, ronde appels en mandarijnen, walnoten in ritselende folie, chocoladefiguren van fantastische nieuwjaarsfiguren - alles wat aan een draad kan worden bevestigd en aan een kerstboom kan worden gehangen, is voldoende.

Stap 3

Verander de medicijnflessen in kerstboomversieringen. In elk huis zijn er meerdere flessen met gebruikte medicijnen - hoe kleiner de fles, hoe beter. Ze kunnen worden geverfd, omwikkeld met heldere wollen draden, bedekt met polystyreenerwten, granen, strass-steentjes of stroken gekleurd papier - waarvoor voldoende fantasie is. Wikkel de nek strak met draad, zet hem vast en laat je bubbels hun plaats vinden op de kerstboom.

Stap 4

Gebruik schelpen of pingpongballen. Ronde voorwerpen zijn uitstekende sneeuwmannen, pinguïns, clowns, vissen en andere elementen die als speelgoed aan de kerstboom kunnen worden gehangen. Je moet gaten in de ballen maken, ze erdoorheen rijgen - ze schilderen met stiften, details van stukjes papier en stof toevoegen. De inhoud moet voorzichtig uit het ei worden geblazen en op dezelfde manier worden versierd. Om te voorkomen dat het breekbare materiaal barst, bevestigt u het lege ei met een stuk plasticine aan het oppervlak.

Stap 5

Sneeuw maken. Versier afzonderlijke delen van de vuren takken met kunstsneeuw - vet een paar naalden in met lijm en bestrooi met korrels schuimplastic. Zorg ervoor dat de "sneeuw" natuurlijk en gelijkmatig ligt (in het midden van de sparrenvoet), en dat er niet te veel van is.

Aanbevolen: