Hoe Kleed Je De Moeder Van De Bruidegom?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je De Moeder Van De Bruidegom?
Hoe Kleed Je De Moeder Van De Bruidegom?

Video: Hoe Kleed Je De Moeder Van De Bruidegom?

Video: Hoe Kleed Je De Moeder Van De Bruidegom?
Video: Moeder_van_de_bruid 2024, Maart
Anonim

Natuurlijk zijn de bruid en bruidegom de hoofdpersonen op de bruiloft, hun outfits moeten de mooiste zijn en ieders aandacht trekken. Maar net zoals een steen een fatsoenlijke setting nodig heeft, moeten de ouders van de pasgetrouwden er gepast uitzien en zich onderscheiden van de menigte gasten. Het is gemakkelijker voor mannen - meestal is een pak van hoge kwaliteit voldoende, maar moeders zullen uit verschillende opties moeten kiezen.

Hoe kleed je de moeder van de bruidegom?
Hoe kleed je de moeder van de bruidegom?

instructies:

Stap 1

Volgens de etiquette kocht de moeder van de bruid eerst de jurk en vertelde vervolgens de moeder van de bruidegom de kleur en stijl van haar outfit. Dit werd gedaan zodat de moeders van jongeren in dezelfde stijl gekleed waren. Maar in deze tijd kan de ouder van een jonge man terecht beledigd zijn door zo'n minachting voor haar belangen. Daarom moeten moeders hun trouwoutfits kiezen, hetzij gezamenlijk, hetzij door vooraf overeenstemming te bereiken over het ontwerp van hun jurken of pakken.

Stap 2

Bij het kiezen van een outfit voor de moeder van de bruidegom moet rekening worden gehouden met haar type uiterlijk, figuur en smaak. Als de moeder van de bruid blond is en de moeder van de bruidegom een brandende brunette, dan passen kleding van dezelfde kleur natuurlijk niet bij hen. In een dergelijke situatie moet u outfits kiezen waarvan de kleur met succes op elkaar zal harmoniëren. De moeder van de bruid kan bijvoorbeeld een perzikkleurige jurk dragen en de moeder van de bruidegom kan een olijfkleurige jurk dragen. De outfit van zowel de moeder van de bruidegom als de moeder van de bruid moet warm of koud zijn. Het enige taboe is witte kleding. Kiest de bruid voor een champagnekleurige of ivoren trouwjurk, dan moet je outfit minstens een paar tinten donkerder zijn.

Stap 3

De outfit van de ouder van de bruidegom moet elegant zijn. Middellange jurken, tweedelige en driedelige pakken zijn voldoende. Broeken zijn ook welkom. Het is wenselijk dat alle elementen van het toilet dezelfde kleur hebben. Een verscheidenheid aan kleuren in je trouwjurk is ongewenst.

Stap 4

De bruiloftslook wordt ideaal aangevuld met familiesieraden - gouden sieraden met diamanten, parels, halfedelstenen. De jurk zelf kan worden versierd met duur borduurwerk, kralen, bugels.

Stap 5

Een spectaculaire finishing touch ziet eruit als een overhemd of stropdas van de vader van de bruidegom, afgestemd op de toon van de vrouw. Dan zullen de ouders van een jonge man er indrukwekkend en harmonieus uitzien en de handpalm slechts aan een paar jongen geven.

Aanbevolen: