Hoe Versier Je Een Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom?
Hoe Versier Je Een Kerstboom?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom?
Video: Hoe versier ik mijn kerstboom met Sep? - WARENTUIN 2024, Maart
Anonim

Aan de vooravond van de geliefde nieuwjaarsvakantie verschijnt een breed scala aan versieringen voor kerstbomen op de etalages - ballen, slingers, klatergoud en nog veel meer. Ondanks al deze pracht hebben velen echter nog steeds elk jaar een probleem - hoe een kerstboom te versieren zonder extra kosten, maar tegelijkertijd mooi en origineel.

Hoe versier je een kerstboom?
Hoe versier je een kerstboom?

Het is nodig

Kerstversieringen of materiaal voor de vervaardiging ervan - draden, folie, PVA-lijm, enz., slingers, klatergoud

instructies:

Stap 1

Voordat je de kerstboom met speelgoed gaat versieren, moet je de slingers erop bevestigen. Het is beter om ze wit te nemen, dan zullen ze in harmonie zijn met eventuele decoraties. Slingers kunnen in een spiraal of zigzag worden opgehangen, het belangrijkste is dat er geen lege, onverlichte delen aan de boom zijn. Daarna kun je speelgoed ophangen.

Stap 2

De eerste manier om een kerstboom te versieren is door je eigen kerstversiering te maken. Deze methode is vooral handig als je kinderen in huis hebt. Ze zullen graag deelnemen aan het maken van kerstboomversieringen voor de vakantie. De eenvoudigste decoratie die zelfs een kind met zijn eigen handen kan maken, is een slinger van ballen. Neem hiervoor wat folie en snijd deze in vierkanten. Hoe groter het vierkant, hoe groter de decoratie zal zijn. Vervolgens moet elk stuk folie worden verfrommeld en tussen de handpalmen tot een bal worden gerold. Kinderen kunnen dit alleen aan, en u zult de resulterende ballen aan een draad rijgen. Deze slinger kan om de hele boom worden gewikkeld. Om het nog mooier te maken kunnen de bolletjes gekleurd worden.

Stap 3

Van draden kan schattig kerstboomspeelgoed worden gemaakt. Hiervoor heb je een ballon, een bolletje draad en PVA-lijm nodig. Eerst moet je de ballon opblazen tot de maat die je wilt om de decoratie te krijgen. Smeer het vervolgens met een willekeurige olie. Wikkel een draad gedrenkt in lijm rond de bal. Probeer de draad altijd de vorige rijen te laten kruisen. En zorg ervoor dat u de plaatsen verlaat die niet bedekt zijn met draden. Laat het speelgoed vervolgens drogen. Als de draden stevig zijn, doorboort u de ballon met een naald en verwijdert u de stukjes. Het is beter om dergelijke ballen veelkleurig te maken.

Stap 4

Zeer interessante decoraties kunnen worden verkregen van eenvoudige kerstboomballen, als je ze versiert met strass-steentjes, knopen, kralen, kralen, veren, enz. Je kunt nagellak gebruiken om ze op de ballen te plakken.

Stap 5

De tweede manier om de kerstboom te versieren is door kant-en-klaar speelgoed te kopen. Een kerstboom ziet er erg interessant uit in een monochrome stijl, wanneer alle versieringen dezelfde kleur hebben. Ook kun je sieraden kiezen in twee kleuren, bijvoorbeeld goud en rood, blauw en zilver. Als je decoraties van verschillende kleuren en soorten wilt gebruiken, probeer ze dan op te hangen zodat er geen opeenhoping van speelgoed van dezelfde kleur op één plek is.

Stap 6

Denk er bij het versieren van een kerstboom aan dat er een regel is voor het uitdelen van decoraties op een kerstboom: klein speelgoed siert het bovenste deel van de boom, de middelste versiert het midden en de grootste ballen worden aan de onderste takken gehangen. Speelgoed moet ook gelijkmatig worden verdeeld, ze moeten niet alleen aan de uiteinden van takken worden opgehangen, maar ook in de buurt van de stam.

Stap 7

De laatste fase van het versieren van een kerstboom is het ophangen van klatergoud, regen, kralen en koorden. Uw origineel versierde kerstboom is klaar voor een vrolijk nieuwjaarsfeest.

Aanbevolen: