Slechte Gaven: Volksborden

Slechte Gaven: Volksborden
Slechte Gaven: Volksborden
Anonim

Veel mensen laten zich bij het kiezen van geschenken leiden door twee dingen: gezond verstand en de regels van de etiquette. Maar in dit geval mag men volksborden niet negeren. Als u zelf niet eens vatbaar bent voor bijgeloof, denk dan eens aan de persoon voor wie uw geschenk bestemd is.

Slechte gaven: volksborden
Slechte gaven: volksborden

Geef geen sjaals, foto's, horloges en amberkleurige items aan mensen van wie je geen afscheid wilt nemen. Bovendien verkort u met het geven van een horloge de levensduur van degene aan wie het is aangeboden. Het is nog niet gebruikelijk om scherpe voorwerpen te geven.

In de Russische traditie wordt aangenomen dat een gedoneerde handdoek tot ruzies zal leiden, dus als je iets nuttigs wilt presenteren, is het beter om een tafelkleed te kiezen. Zo'n geschenk maakt je de meest begeerlijke gast in huis. Het is niet de moeite waard om pantoffels naar huis te geven - ze kunnen de dood aantrekken. Het is nog steeds niet aan te raden om alcoholische dranken cadeau te doen, tenzij je ze natuurlijk samen gaat drinken op de donatiedag, omdat ze letterlijk zijn gezondheid uit een persoon halen.

Zakdoeken (in het bijzonder zakdoeken) en parelproducten brengen tranen bij een persoon; het is beter om dergelijke geschenken te vermijden. Spiegels dragen zelf negatieve energie met zich mee, al het negatieve dat er ooit in is weerspiegeld, dus het is ook beter om dit soort geschenken te weigeren.

Er wordt aangenomen dat het gevaarlijk is voor een persoon om handschoenen te geven, anders kan hij in de toekomst de relatie met u zonder duidelijke reden beëindigen. Omringd door gelijkaardig bijgeloof en aanstekers. Bovendien is het beter om lieve mensen geen parfums te presenteren - colognes en parfums. Er wordt aangenomen dat dergelijke geschenken hypocrisie in uw relatie aantrekken.

Volgens de volkswijsheid is het schenken van veel dingen verboden. Alleen als je één van bovenstaande nog cadeau krijgt, schrik dan niet, geef gewoon een klein muntje aan de donateur. In dit geval wordt het geschenk gelijk aan een aankoop en wordt het mogelijke negatieve effect geneutraliseerd.

Aanbevolen: