Top 10 Slechte Cadeau-ideeën

Top 10 Slechte Cadeau-ideeën
Top 10 Slechte Cadeau-ideeën

Video: Top 10 Slechte Cadeau-ideeën

Video: Top 10 Slechte Cadeau-ideeën
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om geschenken te geven tijdens de vakantie. Het is goed als ze nodig en passend blijken te zijn. Maar zoals de praktijk laat zien, is dit niet altijd het geval. Om niet in een lastige positie te komen, moet je proberen te voorkomen dat je cadeaus geeft.

Top 10 slechte cadeau-ideeën
Top 10 slechte cadeau-ideeën

1. Zoete cake

Sommige mensen zijn dol op snoep, anderen zijn er kalm over en er is een categorie mensen die niet tegen dergelijke lekkernijen kan. Als een cadeau voor de eerste categorie wordt gekocht, kan het nog steeds vreugde brengen. Maar het is beter om zo'n cadeau niet aan de rest te geven, omdat het misschien niet alleen wordt gegeten, maar zelfs in de prullenbak wordt gegooid.

2. Weegschaal

Weegschalen zijn nodig om uw gewicht te meten. Zo'n geschenk kan worden geïnterpreteerd als een hint van het overgewicht van de eigenaar. Er zijn maar weinig mensen die zichzelf graag dik vinden, dus het is beter om af te zien van zo'n presentatie.

3. Dieren, planten

Dieren en planten worden niet als geluksgeschenken beschouwd. De eerste hebben zorg, zorg en aandacht nodig, die niet alle eigenaren kunnen bieden. Sommige mensen haten dieren. Planten worden ook niet aanbevolen om te geven, omdat ze moeten worden bewaterd, gewied, bemest, enz. Ze kunnen alleen een botanicus behagen.

4. Fotoalbums en fotolijsten

Dit zijn zeer alledaagse geschenken. Ze zullen nauwelijks in staat zijn om een persoon te plezieren, maar het is heel goed mogelijk om bekend te staan als een persoon zonder verbeeldingskracht.

5. Schijven met games

Dergelijke geschenken zullen van pas komen als ze aan een tiener worden gegeven. Het is beter om ze niet aan volwassenen te geven. Het spel zal ofwel een persoon "zuigen", of de schijf zal gewoon stof verzamelen op een plank als een onnodig item.

6. Ansichtkaarten en andere kleine dingen

Het is niet nodig om de ansichtkaart apart cadeau te doen. Dit geldt ook voor andere kleine cadeautjes. Ze zullen helemaal geen feeststemming brengen. De persoon kan een slechte mening krijgen of denken dat hij extreem arm is.

7. Vazen en andere souvenirs

Vazen, beeldjes en soortgelijke souvenirs kunnen niet altijd vreugde brengen. Ze zien er prachtig uit op het aanrecht, en in huis vervuilen ze het interieur en zijn ze een onnodige bron van stof. Nadat ze een beetje op een opvallende plek hebben gestaan, kunnen ze naar de prullenbak.

8. Kleding

Je kunt alleen kleding geven aan iemand die heel dichtbij staat, in andere gevallen kun je het beter vermijden. Anders bestaat het risico dat u goederen van de verkeerde maat koopt. Daarnaast vind je het model van de kleding misschien niet mooi, ook al is alles in orde met de maat.

9. Boeken, prenten

Voordat je een boek voor iemand als cadeau koopt, moet je serieus nadenken of het de moeite waard is om te doen. In het geval van een onbekende persoon kun je zijn voorkeuren gewoon niet raden, en een goede vriend heeft het misschien niet nodig. Dit geldt alleen voor papieren edities, maar e-books daarentegen zijn welkom.

10. Parfums, cosmetica

Opgemerkt moet worden dat cosmetica meer een persoonlijk item is (zoals ondergoed), dus bijna niemand zal zo'n cadeau leuk vinden. Bovendien is het vrij moeilijk om te raden of een persoon de geur van de gekozen eau de toilette leuk zal vinden, vooral als deze in een uitverkoop is gekocht.

Aanbevolen: