Wanneer Het Nodig Is Om De Boom Schoon Te Maken Volgens Volksborden

Wanneer Het Nodig Is Om De Boom Schoon Te Maken Volgens Volksborden
Wanneer Het Nodig Is Om De Boom Schoon Te Maken Volgens Volksborden

Video: Wanneer Het Nodig Is Om De Boom Schoon Te Maken Volgens Volksborden

Video: Wanneer Het Nodig Is Om De Boom Schoon Te Maken Volgens Volksborden
Video: Gemeente Rotterdam maakt riolen extra schoon 2024, April
Anonim

Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe jaar is een boom. Ze versieren de kerstboom kort voor de vakantie, maar dan moeten ze hem opruimen. Volgens volksborden moet dit op bepaalde dagen gebeuren.

Wanneer het nodig is om de boom schoon te maken volgens volksborden
Wanneer het nodig is om de boom schoon te maken volgens volksborden

Tegenwoordig viert bijna geen familie het nieuwe jaar zonder kerstboom. Ze kleden zowel levende als kunstmatige aan, en kunstmatige zijn op geen enkele manier inferieur in schoonheid aan een levende boom, en de geur kan worden "gecreëerd" met een naalddeodorant. De feestdagen zijn echter voorbij en alle attributen moeten tot volgend jaar worden verwijderd.

Velen proberen het, wat dit jaar op 25 februari zal zijn. Een ander deel gelooft dat, wat in de nacht van 13 op 14 januari valt. De mensen zijn er zelfs zo van overtuigd dat de kerstboom tot veertien januari al zijn krachtige positieve energie aan het gezin geeft, daarom is het uiterst onwenselijk om de naaldboom vóór de bovengenoemde datum weg te gooien. Bovendien begint Driekoningen op 19 januari en velen proberen tegen die tijd een grote schoonmaak in het appartement te doen.

Alle feestdagen zijn op de een of andere manier gebonden aan de orthodoxe kalender en daarom zijn alle kerstboomversieringen nodig, dat wil zeggen tot 18 januari.

Als we ons tot feng shui wenden, wordt het aanbevolen om het nieuwe jaar te vieren volgens de Chinese kalender, wat betekent. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat als de kerstboom thuis leefde, deze in februari in stokken zal veranderen: droge naalden zal eraf vallen, de kleur zal vervagen, de geur zal verdwijnen.

Priesters zijn over het algemeen van mening dat iedereen voor zichzelf moet beslissen wanneer hij de boom weggooit en moet proberen zich te laten leiden door hun familietradities, en niet door een soort van tekens.

Bij het demonteren van de boom moet eraan worden herinnerd dat de ster als laatste van de bovenkant van het hoofd wordt verwijderd. Het is ontworpen om iedereen met licht te verlichten en geld in huis te brengen. Als het speeltje per ongeluk kapot gaat, hoef je niet boos te worden, je moet een gekoesterde wens doen, die volgens de legende zeker zal uitkomen. Wat betreft de boom zelf, als hij leeft, mag hij in geen geval worden weggegooid. Door de boom weg te gooien, kun je het komende jaar al het geluk weggooien. Het is beter om het te hakken en te verbranden of aan de stal te geven, want het is een uitstekende traktatie voor paarden.

Aanbevolen: