Hoe Het Jaar Van De Hond Te Vieren Volgens Het Sterrenbeeld

Hoe Het Jaar Van De Hond Te Vieren Volgens Het Sterrenbeeld
Hoe Het Jaar Van De Hond Te Vieren Volgens Het Sterrenbeeld

Video: Hoe Het Jaar Van De Hond Te Vieren Volgens Het Sterrenbeeld

Video: Hoe Het Jaar Van De Hond Te Vieren Volgens Het Sterrenbeeld
Video: TIJMEN MET MEMPHIS DEPAY HET VELD OP 2024, April
Anonim

De vraag wat het nieuwe 2018-jaar moet vieren, baart de mooie helft van de mensheid zorgen. Sommige dames vertrouwen bij het kiezen van een outfit op het kleurenschema dat door stylisten wordt voorgesteld, anderen geloven dat het alleen mogelijk is om geluk te trekken als de kleding op een feestelijke nacht wordt geselecteerd volgens de aanbevelingen van astrologen.

hoe het nieuwe 2018 te vieren?
hoe het nieuwe 2018 te vieren?

Als je in stellaire voorspellingen gelooft, moet je weten hoe je het nieuwe 2018 kunt vieren, op basis van je sterrenbeeld.

Ram wordt aanbevolen om het nieuwe 2018 te vieren in jurken, pakken of blouses van hun zijde. Deze lichtgewicht stof accentueert de romantiek van dit sterrenbeeld. De sterren adviseren Ram om de voorkeur te geven aan rode outfits.

Voor Stier die geluk in hun leven willen aantrekken, is blauw de meest correcte kleur van de outfit. Maar kleding voor dit teken is niet zo belangrijk. De sterren raden aan om goed voor de accessoires te zorgen. Amber sieraden zijn geschikt, evenals massieve vergulde of gouden oorbellen.

Het wordt aanbevolen dat Gemini het nieuwe jaar 2018 viert in outfits van witte en lichtgrijze tinten. De afbeelding moet worden benadrukt met zilveren sieraden of sieraden met een vergelijkbare tint. Om geluk te trekken, moet Gemini aandacht besteden aan gepaarde sieraden, bijvoorbeeld twee armbanden, twee ringen, enz.

Voor de bijeenkomst van 2018 kunnen Kreeften het beste kiezen voor outfits van een nobele wijntint. Maar de kleding zal niet het belangrijkste zijn, het is erg belangrijk voor de vertegenwoordigers van het bord in kwestie om het juiste accessoire te kiezen dat mysterie aan de afbeelding zal toevoegen. De sterren adviseren Kreeften om een carnavalsmasker te kopen. Het kan worden versierd met delicaat kant, heldere strass-steentjes, mooie veren, enz. Het belangrijkste is om een masker te hebben.

Het wordt aanbevolen voor leeuwinnen om het nieuwe jaar 2018 te vieren in delicate witte outfits, en het beeld aan te vullen met prachtige gouden sieraden. Accessoires hoeven niet groot te zijn. Een sierlijke diadeem of kroon zal helpen om het beeld compleet, romantisch en verfijnd te maken.

Maagden die heel 2018 geluk willen trekken, moeten outfits kiezen voor de vakantie in chocolade of smaragdgroene kleur. Kleding moet discreet en verfijnd zijn. Om het beeld aan te vullen, zal het helpen om het ego elegante, massieve sieraden, een sjaal van lichtgewicht stof en een heldere riem te maken.

Weegschalen worden aanbevolen om het nieuwe jaar 2018 te vieren in outfits van elke blauwtint. Het is deze kleur die geluk zal aantrekken naar het stemhebbende teken van de dierenriem. Een must-have toevoeging aan de nieuwjaarslook voor Weegschaal zou bont moeten zijn. Waar hij zal zijn, maakt niet uit. Koop bijvoorbeeld een bontcape, versier je tas of schoenen ermee. Het belangrijkste is dat je geen kattenprints gebruikt in je outfit. Zo'n kleuring is taboe, onthoud wie het symbool van 2018 is.

Schorpioenen op oudejaarsavond moeten zich kleden in kleding van baksteen, oranje en koraalkleuren. Deze tinten zullen veel geluk aantrekken. De sterren suggereren dat Schorpioenen niet alleen de voorkeur geven aan felle kleuren, maar zich ook niet schamen bij het kiezen van een outfit. Een jurk met een diepe halslijn of een open rug, aangevuld met adembenemende stiletto's, zal een ideale manier zijn voor het sterrenbeeld dat ter discussie staat. Een gewaagde en sexy outfit is wat Scorpios nodig heeft.

Boogschutter wordt aanbevolen om het nieuwe jaar 2018 te vieren in outfits van donkerpaars of diepblauw. Maar kleding brengt geen geluk voor vertegenwoordigers van het vuurelement, als ze het beeld niet aanvullen met één pikant accessoire - een hoed met een sluier.

De sterren adviseren Steenbokken om als nieuwjaarsoutfit kleurrijke jurken tot op de grond van licht vloeiend materiaal te kiezen. Een jurk met een print van grote fancy bloemen zou ideaal zijn. Heldere decoraties zullen helpen om het beeld aan te vullen.

Waterman zou het nieuwe jaar 2018 moeten vieren in een jurk van goud of geel. Kies je voor kleding in discrete tinten, doe de look dan met opvallende sieraden met strass- of steentjes.

Nieuwjaarsoutfit voor Vissen moet sprankelende pailletten in aqua bevatten. Wees niet bang voor een helder beeld, het zijn de sprankelingen die het hele jaar 2018 geluk zullen brengen.

Nu weten alle tekens van de dierenriem wat de sterren aanbevelen om het nieuwe 2018 te vieren. Het is aan jou om naar advies te luisteren of niet.

Aanbevolen: