Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Hond Te Vieren: Huidige Kleuren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Hond Te Vieren: Huidige Kleuren
Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Hond Te Vieren: Huidige Kleuren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Hond Te Vieren: Huidige Kleuren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Van De Hond Te Vieren: Huidige Kleuren
Video: 24 UUR LANG ALLEEN MAAR SNOEP ETEN! || Fan Friday 2024, Maart
Anonim

Het hondenbord in het Oosten wordt als het vriendelijkste beschouwd. En daarom hopen velen dat het komende jaar iedereen eindelijk de gewenste rust zal brengen. Maar zoals u weet, moet u, om goede voortekenen voor het nieuwe jaar uit te laten komen, zeker bepaalde tradities volgen. Dit geldt ook voor feestelijke kleding. Daarom zijn veel vrouwen in de mode geïnteresseerd in bijvoorbeeld wat het nieuwe jaar van de hond moet vieren.

Hoe het nieuwe jaar van de hond te vieren?
Hoe het nieuwe jaar van de hond te vieren?

Dus, welke kleuren zullen relevant zijn voor deze vakantie in 2018? Het komende jaar zal volgens de horoscoop niet alleen in het teken staan van een Hond, maar van een Gele of Aardehond. Daarom zijn de meest relevante in 2018 respectievelijk gele tinten. Ook kunnen modevrouwen een bruine of grijze outfit voor zichzelf kiezen om het nieuwe jaar te ontmoeten. Dit zijn de kleuren die als "aards" worden beschouwd.

Hoe het nieuwe jaar van de hond te vieren: geeltinten

Deze kleur staat traditioneel voor vreugde en warmte. Een gele outfit is zeker de snelste om geluk te trekken voor zijn minnares in 2018. Maar het is natuurlijk absoluut niet nodig om een citroengele heldere jurk te dragen voor een vakantie. Deze kleur kan voor iemand tenslotte te zonnig en zomers lijken. De volgende tinten kunnen ook behoorlijk relevant worden voor het nieuwe jaar van de gele hond:

  • gouden;
  • room;
  • lichtpaars.

Bruine outfit

Bruin wordt traditioneel beschouwd als de kleur van het dagelijks leven. Maar om er feestelijk uit te zien, gek genoeg, kan zo'n outfit dat ook. Er zijn eigenlijk enorm veel tinten bruin. Dus in dit geval heeft de fashionista de mogelijkheid om haar individualiteit voor de vakantie te laten zien. Je kunt een outfit dragen om het nieuwe 2018 te vieren:

  • chocola;
  • beige;
  • mosterd kleur;
  • Donkerrood.

Ook kan een heel goed antwoord op de vraag wat het nieuwe jaar van de hond te vieren, bijvoorbeeld een jurk van een nobele wijntint zijn.

Grijze tinten

Ook in 2018 zullen deze tinten heel relevant zijn. Grijs is natuurlijk nog minder feestelijk dan bruin. Maar in dit geval kun je de situatie redden, kies gewoon de juiste stijl van outfit. Onder andere grijs wordt immers ook als een zeer elegante kleur beschouwd. De stijl van een outfit van deze tint moet vrij ongebruikelijk en min of meer prominent (maar niet extravagant) zijn. Ook voor extra decoratie van een grijze jurk kun je allerlei mooie accessoires gebruiken: broches, strass-steentjes, kant, etc.

Zilver - natuurlijk ook gewoon een geweldig antwoord op de vraag wat het nieuwe jaar van de hond te vieren. De kleur is dat geen van beide het meest feestelijk is en bovendien een van de opties is voor het nodige grijs.

Andere kleuren

De tinten die in 2018 de meeste voorkeur hebben, zijn dus geel, grijs en bruin. Maar de Hond, inclusief de Yellow Earthy, is een zeer loyaal, goedaardig teken en moedigt de manifestatie van individualiteit aan. Daarom, zelfs als een fashionista een outfit van een andere kleur kiest om het nieuwe jaar te vieren, zal er niets bijzonders gebeuren. Naast geel, bruin en grijs kun je deze vakantie een jurk of setje dragen:

  • groen;
  • munttint;
  • Purper;
  • oranje;
  • blauw:
  • roze.

Wat te dragen voor het nieuwe jaar van de hond: richtlijnen voor de stijl

In dit opzicht biedt de horoscoop ook geen speciale beperkingen in 2018. De Hond is echter niet alleen een welwillend teken, maar ook zeer actief en mobiel. Daarom is de stijl van de outfit voor het ontmoeten van het nieuwe jaar nog steeds vrij los. In ieder geval mag de jurk de beweging op geen enkele manier belemmeren. Ook moet de stijl van de outfit voor het komende nieuwe jaar niet te eenvoudig, maar niet bijzonder pretentieus worden gekozen. De hond houdt niet van grijze muizen. Maar te pakkende jurken kunnen heel vervelend voor haar zijn.

Aanbevolen: