Hoe Maak Je Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bruiloft?
Hoe Maak Je Een Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Bruiloft?
Video: Hoe maak ik een bruiloft set up, bruilof backdrop. wedding backdrop. 2024, Mei
Anonim

Elk verliefd stel droomt van een stralende, gedenkwaardige en vooral een probleemloze bruiloft. Als het echter gaat om het organiseren van dit belangrijke evenement, beginnen de moeilijkheden. Waar te vieren, wie uit te nodigen, en vooral - hoe iedereen tevreden te stellen? In de regel vallen de belangrijkste bruiloftstaken op de bruid.

Hoe maak je een bruiloft?
Hoe maak je een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Bepaal je huwelijksbudget. Op basis van de beschikbare fondsen kun je berekenen wat voor soort bruiloft je zult hebben: in een duur restaurant of buitenshuis, met honderd gasten of met vrienden-getuigen. Maak een ruwe lijst van kosten, te beginnen met de grootste: kostuums voor bruid en bruidegom, galadiner, limousineverhuur, enzovoort.

Stap 2

Verzamel een groep activisten om zich voor te bereiden op de bruiloft. In de regel is dit de bruid, toekomstige schoonmoeder en schoonmoeder en bruidsmeisjes, of een getuige. Schrijf een werkplan dat u moet voltooien en wijs een persoon aan die verantwoordelijk is voor elke taak. Iemand gaat bijvoorbeeld een menu maken, iemand belt de burgerlijke stand om de details van de inschrijving te weten te komen, iemand onderhandelt met de toastmaster en een bedrijf dat auto's en de hal versiert.

Stap 3

Ga naar de burgerlijke stand en solliciteer. Bedenk van tevoren op welk tijdstip je je wilt inschrijven. Als er op dezelfde dag ook een bruiloft is, is het beter om 's ochtends te tekenen om overal op tijd te zijn.

Stap 4

Beschrijf in detail de hele trouwdag, te beginnen met de ochtendmake-up en de reis van de bruidegom voor het boeket en de corsages. In het ideale geval zet u de exacte tijd op uw plan, zodat u weet dat u overal kunt komen. Denk aan alle kleine dingen: files op vakantie, mogelijke problemen met het kapsel van de bruid, dat opnieuw moet worden gedaan, enzovoort.

Stap 5

Bestel eerst een restaurant of café, want dichter bij de afgesproken datum kan blijken dat alle fatsoenlijke plaatsen al bezet zijn. Als uw trouwdag op een Russische feestdag valt, bijvoorbeeld Valentijnsdag of een afstudeerfeest op scholen, houd er dan rekening mee dat u veel concurrenten zult hebben bij het bestellen van een zaal in een restaurant.

Stap 6

Koop van tevoren alles wat je nodig hebt, van trouwkleding tot confetti, waarmee gasten de pasgetrouwden zullen overladen wanneer ze het kadaster verlaten. Controleer de dag voor de bruiloft de lijst om te zien of je alles hebt gekocht. Zo niet, dan heb je nog tijd om ontbrekende accessoires te kopen.

Aanbevolen: