Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Bruiloft?
Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Bruiloft?

Video: Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Bruiloft?

Video: Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Bruiloft?
Video: Коп по Войне. Первые переселенцы в Восточную Пруссию. История ребенка, прошедшего Войну 2024, April
Anonim

Het gebeurt zo dat je een man een hint geeft over de noodzaak om wettelijk te trouwen, en dit geeft alleen het tegenovergestelde effect. Mannen houden niet zo van druk, manipulatie en andere verboden technieken. Daarom gaan we uitzoeken wat wel en niet kan om het gekoesterde aanbod van een hand en een hart dichterbij te brengen.

Hoe een man een hint te geven over een bruiloft?
Hoe een man een hint te geven over een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Sommige meisjes stoppen bij elke vitrine met hoepelrokjurken en zuchten de witte limousines weg. Dit is echter niet zo'n effectieve manier: een man kan denken dat je alleen maar droomt van een mooie vakantie, en niet om je leven ermee te verbinden. Met andere woorden, het lijkt alsof je in principe wilde trouwen, en niet specifiek voor hem. Maar als je toevallig op een bruiloft van familie of vrienden bent, bespreek dit dan zeker. Luister: evalueert hij alsof hij plannen maakt? Dit betekent dat je doel dichtbij is.

Stap 2

Een andere toegestane truc: 's avonds nonchalant een romantische film over de verloving en bruiloft opzetten. Reageer op de acties van de personages ("dit is zo romantisch" of "stevige roze siroop") en let op je wederhelft. Hij zal vast zelf zijn mening geven over hoe een huwelijksaanzoek eruit moet zien. Ga gewoon niet constant naar zo'n therapie - de man zal voelen dat er iets mis is.

Stap 3

Luister naar zijn woorden, dromen en plannen. Je praat waarschijnlijk veel over je relatie en de toekomst. Let op hoe vaak hij langetermijnplannen met je bespreekt en analyseer hoe jij daarin past. Als er constant een stel kinderen en een gezamenlijke ouderdom in verschijnen, hoeft u zich geen zorgen te maken over een aanbod dat nog niet is ontvangen. Hoogstwaarschijnlijk zal de man zelf binnenkort zijn moed verzamelen en op één knie gaan zitten. Probeer de man zelf uit te dagen tot openhartigheid door te praten over hoe je jezelf over een paar jaar ziet, en welke - op oudere leeftijd.

Stap 4

Verberg niet dat je een bruiloft wilt. Direct schrijven is voor de meeste mannen veel effectiever dan vage hints. Als geen van de bovenstaande situaties je uitverkorene ertoe heeft aangezet om over de bruiloft te praten, neem dan het initiatief in eigen handen. Laat je man weten dat het huwelijk voor jou een mooie vakantie is en een symbolische bevestiging van de ernst van je intenties om je hele leven samen door te brengen. En als hij beseft dat dit leven al begonnen is, zal hij je niet teleurstellen.

Stap 5

Kies het juiste moment om over de bruiloft te praten, maar begin niet meteen met de stijl van de jurk en het merk van de limousine. Het gespreksonderwerp zou je gevoelens voor hem moeten zijn, je bereidheid om je hele leven met hem door te brengen en alle gelukkige en moeilijke momenten te delen. Als de man je niet op hetzelfde moment voorstelt, maak dan geen schandaal en stel geen ultimatums. Het is belangrijk om te leren over zijn fundamentele solidariteit in zijn plannen voor het leven. Onthoud dat het niet alleen belangrijk is om te spreken, maar ook om in de praktijk geduld te tonen, het vermogen om te onderhandelen en compromissen te sluiten.

Aanbevolen: