Hoe Maak Je Een Autodecoratie Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Autodecoratie Voor Een Bruiloft?
Hoe Maak Je Een Autodecoratie Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Autodecoratie Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Autodecoratie Voor Een Bruiloft?
Video: How to create pompon - wedding car decorations 2024, April
Anonim

Een bruiloft is de belangrijkste gebeurtenis in uw leven, het begin van uw gezinsleven. En je wilt het altijd uniek en onvergetelijk maken. Om de prachtige momenten van deze dag te herinneren na vele jaren samen doorgebracht te hebben, moet alles optimaal worden voorbereid. Inclusief de aankleding van de huwelijksstoet.

Hoe maak je een autodecoratie voor een bruiloft?
Hoe maak je een autodecoratie voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Het is ook bekend uit oma's verhalen en oude films dat een verplicht kenmerk van elke bruiloft het prachtige ontwerp is van de auto's waarmee de jongeren naar het kadaster gaan. De gemakkelijkste optie zou zijn om dergelijke sieraden te huren. Tegenwoordig bieden veel huwelijksplanners exclusieve opties voor autodecoratie. U kunt naar uw smaak ringen, bellen, plastic bloemen, linten kiezen.

Stap 2

De mode voor deze attributen verandert elk jaar, evenals voor de modellen van trouwjurken. Nu zien de auto's versierd met slingers van verse bloemen er origineel uit. Om ze te maken, is het noodzakelijk om bloemen met delicate lichte tinten te selecteren voor donkere auto's, en slingers met veel groen en bloemen met lichtroze tinten zijn geschikt voor witte auto's. De meest effectieve optie is om een slinger in de vorm van een hart op de kap te leggen. Je zult hier hard moeten werken, want je moet de bloemen van alle kanten stevig vastzetten.

Stap 3

Linten zijn een andere populaire optie voor autodecoratie. Het is heel goed als ze niet eenvoudig zijn, maar speciaal geselecteerd. De linten die in de vorm van de letter V door de hele kap zijn gespannen, zien er prachtig uit. In het midden kun je een mooi boeket verse of plastic bloemen bevestigen.

Stap 4

Bescheiden, maar tegelijkertijd, ziet de decoratie van slechts één handgrepen, spiegels en een antenne van de auto er elegant uit. Knip hiervoor de linten in kleine reepjes en knoop ze stevig vast aan de machineonderdelen. Bevestig metalen ringen aan het dak op een speciale houder.

Stap 5

Als je in een etnische stijl denkt, kun je de auto's versieren met geborduurde handdoeken, net zoals je koppelaars aankleedt. Alleen voor een auto moet u geen producten met natuurlijk borduurwerk nemen, u kunt die kopen die veel goedkoper zijn, gemaakt om borduurwerk te stileren.

Stap 6

Auto's versierd met ballonnen zien er feestelijk uit. Wees hier niet bang zonder felle kleuren - hoe helderder, hoe eleganter. Bind ze aan spiegels, bumpers, handgrepen. Bij een hoge bewegingssnelheid van de stoet kunnen de ballen loskomen, dus brei ze met sterke veelkleurige linten.

Aanbevolen: