Hoe Feliciteer Je Je Moeder Met De Dag Van De Gezondheidswerker?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Moeder Met De Dag Van De Gezondheidswerker?
Hoe Feliciteer Je Je Moeder Met De Dag Van De Gezondheidswerker?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Moeder Met De Dag Van De Gezondheidswerker?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Moeder Met De Dag Van De Gezondheidswerker?
Video: Vrouw Moeder Kind-centrum 2024, April
Anonim

De Dag van de Medische Arbeider, opgericht in de Sovjettijd, wordt nog steeds gevierd in Rusland en sommige landen van de voormalige USSR. Het wordt gevierd op de derde zondag in juni. Een professionele vakantie betekent geen prachtig familiefeest, maar het is prettig om op deze dag felicitaties te ontvangen, vooral voor iemand die van zijn werk houdt. Feliciteer je moeder - een dokter, verpleegster of verpleegster, want iedereen heeft haar werk nodig.

Hoe feliciteer je je moeder met de Dag van de gezondheidswerker?
Hoe feliciteer je je moeder met de Dag van de gezondheidswerker?

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - ansichtkaart;
  • - producten en artikelen voor het dekken van de feesttafel;
  • - accessoires voor openluchtrecreatie.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je die dag je moeder belt, ook als je in een andere stad woont. Als ze niet onmiddellijk antwoordt, maak je dan geen zorgen en wees niet beledigd, want een medisch werker kan zelfs op zijn professionele vakantie dienst hebben. Bel later terug. Het is niet erg als je felicitaties moet uitstellen tot de avond of zelfs de volgende dag. Het belangrijkste is om het evenement niet te vergeten.

Stap 2

Mam, die vele jaren in een medische instelling heeft gewerkt, zal graag een ansichtkaart ontvangen. Regel dit van tevoren, want het kan enkele dagen duren voordat correspondentie per post wordt bezorgd. Medische Dagkaarten zijn niet in elke kiosk te vinden, maar u kunt een andere kiezen die bij het onderwerp past. Het is beter als het zonder tekst is. Dan is het mogelijk om een geestige tekst te bedenken waarmee vrijwel elk plot kan worden geassocieerd met een professionele vakantie. Op een ansichtkaart met lachende kindergezichtjes kun je bijvoorbeeld schrijven dat moeder alle kinderen gezond en gelukkig maakt. U kunt immers altijd een geschikte foto op internet vinden en afdrukken. Maar in dit geval moet het in een envelop worden verzonden. Zo'n verrassing zal je moeder verrukken, zelfs als je met haar in hetzelfde appartement woont.

Stap 3

Als je moeder verpleegster of arts is met een bepaalde dosis humor, kies dan een grappige foto uit het leven van artsen, teken deze opnieuw of print hem uit en hang hem op een prominente plek. Dit zorgt meteen voor een feestelijke sfeer in huis.

Stap 4

Maak er een feestelijk diner van. Het is niet nodig om een groot aantal maaltijden te bereiden. Je kunt gewoon de favoriete gerechten van je moeder op het menu zetten, ook al is het de meest gewone erwtensoep of winkelkoteletten. Dek de tafel mooi, plaats bloemen, versier prachtig wat je hebt bereid - en zelfs een gewoon diner wordt een feestelijk diner. U kunt hier originele gebakjes of andere zoetigheden aan toevoegen.

Stap 5

Houd een kleine picknick, vooral als je in de buurt van een bos woont. Je kunt de collega's van je moeder uitnodigen en iedereen meenemen om te barbecueën, aangezien het weer het meestal eind juni toelaat. Feliciteer iedereen in één keer. Wees gerust, de doktoren zullen enthousiast zijn over uw idee en u zult een geweldige tijd hebben.

Stap 6

Bestel een radiogroet voor je moeder. Bel de redactie, wiens programma's moeder met plezier luistert. Er zijn daar zeker concerten op aanvraag, en er zijn meestal veel telefoontjes op Medic's Day. Vraag je moeder om haar favoriete liedje te zingen. U kunt zowel op de lokale televisie als via de krant feliciteren met uw professionele vakantie.

Stap 7

Het is niet erg gebruikelijk om tijdens een professionele vakantie dure geschenken in gezinnen te geven. Maar je moeder zal dit kleine souvenir zeker leuk vinden. Een geschenk kan van alles zijn - cosmetica, sieraden, een goed boek, mooie huishoudelijke artikelen, waar mijn moeder lang naar keek, maar niet alles durfde te kopen.

Aanbevolen: