Zo Vier Je Spaarzaam Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Spaarzaam Je Verjaardag
Zo Vier Je Spaarzaam Je Verjaardag

Video: Zo Vier Je Spaarzaam Je Verjaardag

Video: Zo Vier Je Spaarzaam Je Verjaardag
Video: ZO VIER JE JE VERJAARDAG NET ALS SPONGEBOB! 👏 | TOP TIPS VOOR THUIS #6 | Nickelodeon Nederlands 2024, Maart
Anonim

De vakantie staat voor de deur en u bent financieel helemaal niet voorbereid op dit evenement? Gebruik uw verbeeldingskracht en constructieve benadering om goed gebruik te maken van de bescheiden beschikbare middelen.

Zo vier je spaarzaam je verjaardag
Zo vier je spaarzaam je verjaardag

instructies:

Stap 1

Om je verjaardag spaarzaam te vieren, moet je op zijn minst een soort financieel budget hebben. Bedenk op basis van hem en op basis van je eigen wensen hoeveel mensen je op de vakantie zou willen zien. Bekijk vervolgens hun voedselvoorkeuren om een menu samen te stellen dat voor iedereen acceptabel is. Als je je verjaardag thuis wilt vieren, moeten er minimaal drie gerechten op tafel staan: een voorgerecht (meestal een lichte salade), een hoofdgerecht en een dessert, meestal cake.

Stap 2

Als het budget krap is en het weer mooi is, koop dan worstjes, wat groenten en boterhammen voor een picknick in de natuur. Breng ook wat warme matten en een paar dekens mee om de genodigden te bedekken als het koud wordt. Waarschuw uw gasten gewoon van tevoren voor het idee van een wandeling, omdat het waarschijnlijk is dat iemand niet klaar is om de stad uit te reizen.

Stap 3

Om niet te puzzelen over de verscheidenheid aan drankjes, nodigt u ze allemaal uit om een fles van hun favoriete wijn mee te nemen, enz. En om uw vrienden niet in verlegenheid te brengen, vraagt u om een puur symbolisch geschenk dat niet belastend is voor hun portemonnee (een felicitatieposter, een algemeen boeket bloemen, een souvenir, een lied of een gedicht, enz.). Maar deze optie is alleen acceptabel als alle gasten je oude vrienden zijn.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat de vakantie lang herinnerd zal worden en niet zou veranderen in een gewone absorptie van lekkernijen, moet u van tevoren voor entertainment zorgen. Bedenk 4-6 spellen die de minste financiële kosten voor rekwisieten vereisen. Dankzij speciale brochures die in elke boekhandel te vinden zijn, evenals zoeken op internet, kunt u eenvoudig een amusementsprogramma voor de avond samenstellen. Door de vakantie zelf te organiseren, kunt u uw verjaardag vieren zoals u dat wilt en bespaart u geld dat u zou kunnen besteden aan het uitnodigen van een professionele toastmeester.

Aanbevolen: