Hoe Vier Je Een Verjaardag Voor Iemand?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Een Verjaardag Voor Iemand?
Hoe Vier Je Een Verjaardag Voor Iemand?

Video: Hoe Vier Je Een Verjaardag Voor Iemand?

Video: Hoe Vier Je Een Verjaardag Voor Iemand?
Video: DIY cadeaubox | origamidoosje vouwen | leuk cadeau-idee | zelf verrassing maken 2024, April
Anonim

Het komt voor dat er geen manier is om gasten te verzamelen voor een verjaardag of dat er geen zin is om iets lekkers te koken en vrienden te vermaken. Regel een ongewone vakantie voor jezelf, maak plezier in je eentje. Soms is het handig om op je verjaardag je hele leven te heroverwegen, zonder adviseurs na te denken over verdere plannen.

Hoe vier je een verjaardag voor iemand?
Hoe vier je een verjaardag voor iemand?

Het is nodig

  • - smakelijk eten;
  • - bioscoop kaartjes.

instructies:

Stap 1

Bedenk waar je als kind van droomde. Kun je paardrijden, aan een parachute springen of onder water zwemmen? Doe dit op je verjaardag, stel het niet uit. Ga naar een duur restaurant en bestel exotische gerechten die je al heel lang wilt proberen. Geniet van ontspanning, heerlijk eten en live muziek.

Stap 2

Koop een kaartje naar een andere stad en dwaal door de straten en musea. Voor speciale interesse kunt u willekeurig met uw vinger naar de kaart porren. Het wordt een onvergetelijk avontuur voor jou in een onbekende stad op zoek naar vertier.

Stap 3

Als je gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, organiseer dan een filmmarathon - bekijk 3-4 nieuwe films op een breed scherm achter elkaar. Sla popcorn en Pepsi in en geniet van de ervaring.

Stap 4

Harde werkers die het witte licht in hun kantoor niet kunnen zien, nemen een dagje vrij en liggen gewoon op de bank. Maak van tevoren goede wijn en bestel een bezorgdiner, geniet van volledige luiheid.

Stap 5

Vier je verjaardag alleen en verzamel daarna je vrienden en familie door een andere datum te prikken. Zo voel je dat je de tijd in de hand hebt en dat je veel in je leven kunt veranderen.

Stap 6

Organiseer voor jezelf een vakantie van de ziel - lees je favoriete boek, kijk een serie van een schijf zonder reclame. Koop het spel dat je al heel lang wilt spelen. Verwen uzelf, winkel rond voor een speciaal cadeau. Koop niet iets praktisch dat je zou kopen, ongeacht de vakantie. Op deze dag mag je jezelf een beetje waanzin permitteren.

Stap 7

Een uitstapje naar een tattooshop met een verleidelijke foto of een piercing met een mooie snuisterij kan helpen de stemming te bepalen. Laat het uw geheim zijn voor speciale gelegenheden en speciale mensen.

Stap 8

Bel oude vrienden die je al jaren niet meer hebt gebeld. Nodig ze uit voor een bezoek. Geniet van nostalgie met prachtige muziek, blader door albums met je kinder- en jeugdfoto's. Onthoud je dromen, vergelijk ze met de prestaties van je leven. Op zulke momenten, een heroverweging van alles wat er is gebeurd, verschijnen er nieuwe ideeën die je gaat vertalen naar de realiteit.

Aanbevolen: