Hoe Maak Je Een Verjaardagscadeau Voor Mama Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Verjaardagscadeau Voor Mama Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Verjaardagscadeau Voor Mama Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagscadeau Voor Mama Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagscadeau Voor Mama Met Je Eigen Handen
Video: Moederdagcadeau maken 2020 2024, April
Anonim

Mama's verjaardag is een geweldige gebeurtenis, en bovendien is het een gelegenheid om te bewijzen hoeveel en hoeveel je van haar houdt! Laten we zeggen dat het geld weer ergens is verdwenen en de vakantie voor de deur staat, moet je daadkrachtig en met een glimlach handelen. Toen we klein waren, hadden we geen vraag wat we moesten geven, en papieren rekeningen waren helemaal niet nodig. Dus waarom zijn we nu slechter? Probeer het!

Hoe maak je een verjaardagscadeau voor mama met je eigen handen
Hoe maak je een verjaardagscadeau voor mama met je eigen handen

Noodzakelijk

Schoonmaak- en wasmiddelen - voor het schoonmaken, een vaas en wilde bloemen - voor een boeket, ballen en gekleurd papier, vislijn, kralen - voor slingers. Gekoeld voedsel voor lekkernijen, karton en briefpapier, en decoratieve ornamenten voor ansichtkaarten. Computer, scanner, foto's van moeder in digitale of papieren vorm, muziek, lege schijf - voor het maken van een film

instructies:

Stap 1

De vakantie is dus al met grote sprongen naar de drempel van je huis. De tijd is kort, laten we beginnen. Regel de dag voor je verjaardag met je vader, jongere broers en zussen, vriendinnen dat je moeder dringend wordt opgeroepen voor een wandeling. Hiervoor zijn parken, winkels, zelfs fietsen geschikt. Het is noodzakelijk dat het appartement tot uw volledige beschikking blijft.

Stap 2

Gewapend met allerlei schoonmaakproducten en handschoenen, ga je strijd voor reinheid aan. Verwijder spinnenwebben uit hoeken, veeg kroonluchters, gordijnroeden, planken met boeken en kristal schoon, ruim onnodige dingen op, verwijder tapijten, was de vloer. Ventileer de kamer, zet alle ramen en deuren open, natuurlijk als het buiten het raam geen strenge vorst is. Alles moet glanzen en schitteren.

Stap 3

Als er nu een "stukje natuur" in de buurt van uw huis is - een open plek, een tuin of struiken, probeer dan een boeket te verzamelen. Misschien zijn het eind mei lila takken of in het voorjaar wilgen, irissen uit een bloembed van de grootmoeder van een buurman. Vraag alleen uw buurman om toestemming, om niet als een dief te worden beschouwd. Als de vakantie in de winter is, staat er waarschijnlijk een mooie pot met een bloeiende plant in huis, bevestig een strik en plaats deze in het midden van de kamer - een kleinigheid, maar leuk. Misschien helpt je vriendin met kamerbloemen: een telg nemen en een nieuwe plant in een pot planten is een half uurtje werk. En voor een moeder, een liefhebber van kamerbloemen, is dit een kleine vreugde.

Stap 4

De kamer kan worden ingericht. Trek een dunne lijn of glanzende draad diagonaal door de kamer en bevestig er ballonnen, papieren strikken, decoratieve kralen en kettingen aan. Je kunt slingers maken van gekleurd papier, als er assistenten thuis zijn in de persoon van je jongere broer of zus, zullen ze je graag dergelijke ambachten leren.

Stap 5

De beurt aan de zoete taart is aangebroken. Gebruik wat voorhanden is. Wie zei dat er een taart moet zijn voor een verjaardag? Het kan een fruitsalade zijn, netjes in een rozet geplaatst en versierd met een paraplustok. Misschien is een feestelijk gerecht gelei met vers fruit of een gewone charlotte die in een verleidelijk gerecht is veranderd. Hier staan uw verbeeldingskracht en verlangen om iets aangenaams te maken op de eerste plaats, en geen culinaire meesterwerken.

Stap 6

Gebruik briefpapier en decoratieve snuisterijen om een cadeaubon te maken. Gebruik kralen, folie, strass-steentjes, droge pailletten, linten en strikken. Laat het vaartuig drogen en schrijf felicitaties uit de grond van je hart.

Stap 7

Tot slot de belangrijkste troef. Bereken de tijd, dit is de moeilijkste taak van de hele dag. Als je bang bent om niet op tijd te zijn, begin dan van tevoren met de voorbereiding, maar zodat niemand zal raden. Leg de foto's van je moeder in chronologische volgorde neer, van een eenjarige babypop tot een gewone gezinspop. Als het allemaal digitaal is, prima, zo niet, scan het dan. Met behulp van een computerprogramma gaan we een cadeaufilmpje maken voor mama.

• Klik op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm.

• We gaan met de muis omhoog naar het woord "Programma's".

• Zoek in het paneel dat verschijnt naar de zin "Windows Movie Maker", klik erop.

• Het programmavenster wordt geopend, in de linkerhoek - stapsgewijze instructies voor het maken van een film. Importeer familiefoto's, gebruik foto- en video-effecten, voeg het favoriete liedje van je moeder toe. Sla het resulterende project op en brand het op een cd. De schijf kan aan een ansichtkaart worden bevestigd.

Geloof me, er zal geen limiet zijn aan de vreugde van moeder en huisgenoten. Je creëert niet alleen een vakantiesfeer, maar maakt het ook kinderlijk vriendelijk, lief en aangenaam.

Aanbevolen: