Hoe Maak Je Een Cadeauverpakking?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Cadeauverpakking?
Hoe Maak Je Een Cadeauverpakking?

Video: Hoe Maak Je Een Cadeauverpakking?

Video: Hoe Maak Je Een Cadeauverpakking?
Video: Hoe maak je een lippenbalsem cadeauverpakking 😀 2024, Mei
Anonim

Bijna elk cadeau heeft een pakket nodig. De goedkoopste en gemakkelijkste optie is om een papieren cadeauzakje te kopen en het cadeau daar te plaatsen. U kunt ook een bijpassende doos kopen. Veel mensen doen precies dat. Als je je cadeau aan je echtgenoot, mama of papa, je geliefde schoonmoeder, kinderen of een oude vriend de meest originele wilt maken, maak dan zelf de verpakking ervoor.

Heel eenvoudige maar originele cadeauverpakking
Heel eenvoudige maar originele cadeauverpakking

instructies:

Stap 1

Als het geschenk al een doos heeft, geweldig. Als laatste redmiddel kun je een doos ophalen of zelf maken van karton. Zorg ook voor inpakpapier, superlijm, dubbelzijdig plakband, een schaar, een nietmachine, diverse versieringen en linten.

Stap 2

Wikkel eerst de geschenkdoos in met inpakpapier van de gewenste kleur en lijm vervolgens de randen van het papier met secondelijm (PVA of briefpapierlijm werkt ook). Wikkel vervolgens de doos in met tape, zet hem vast op de kruising met een nietmachine en knoop de randen van het lint vast met een strik.

Stap 3

Je kunt een krans van kunstmatige twijgen gebruiken of dezelfde krans met je eigen handen maken, maar van echte takken. Maak er een belletje aan vast, een paar kleine strikjes. Je kunt de versierde krans met dubbelzijdig plakband op de doos bevestigen. Dat is alles. Eenvoudig en smaakvol.

Stap 4

Het is niet ongebruikelijk dat een verjaardagsfeestje (voornamelijk voor collega's of bazen) met flessen wordt gepresenteerd. Of het nu gaat om een fles dure wijn, cognac, whisky of echte Franse champagne, het is niet zo belangrijk. Je kunt elke fles inpakken. Denk eraan bij het versieren van een cadeau: de flesverpakking mag niet te decoratief zijn.

Stap 5

Pak wat inpakpapier, dubbelzijdig plakband, lint, schaar en een nietmachine. Wikkel de fles in inpakpapier en zet hem vast met dubbelzijdig plakband bij de verbinding. Nu moet u de bodem schikken, het papier voorzichtig buigen en versterken. Snijd het precies van bovenaf en wikkel het dan drie centimeter draaien in de richting van de kruising van de zijkanten. Maak een paar sneden van ongeveer een derde van de breedte van het papier. Buig vervolgens de hoeken terug en zet ze vast met een nietmachine.

Stap 6

Vouw vervolgens de bovenkant open, doe er een dun lintje in en wikkel het opnieuw. Dit zal een "kraag" creëren. Buig de hoeken van deze "kraag" samen met het lint met schroefdraad naar de voorkant van het pakket. Nu blijft het om het pakket voorzichtig met uw vingers glad te strijken en een "stropdas" te binden op een manier die voor u handig is. Het cadeau van de man is klaar.

Aanbevolen: