Hoe Versier Je Een Trap Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Trap Voor Een Bruiloft?
Hoe Versier Je Een Trap Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Trap Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Trap Voor Een Bruiloft?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de mooiste en belangrijkste gebeurtenissen in het leven van een persoon. Veel meisjes dromen ervan de gekoesterde woorden te horen en een ring te krijgen. Maar nu gaat het moment van euforie voorbij en begint de moeizame voorbereiding voor de viering. Een van de voorbereidingspunten voor de bruiloft is de aankleding van de entree.

Hoe versier je een trap voor een bruiloft?
Hoe versier je een trap voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Ballonnen worden traditioneel gebruikt om de entree te versieren. Ze kunnen aan de muur worden gehangen of aan trapleuningen worden bevestigd. Ballen kunnen divers zijn: rond, langwerpig, hartvormig, met of zonder patroon, alle kleuren van de regenboog of ondersteund in bepaalde kleuren. Je kunt zo'n decoratie verbeteren met klatergoud of gekleurde linten.

Stap 2

Ook kunnen de muren van de ingang worden beplakt met een verscheidenheid aan thematische posters of ansichtkaarten van vrienden. Onlangs zijn gezamenlijke foto's van de bruid en bruidegom een zeer relevante decoratie geworden.

Stap 3

Verse bloemen zijn een uitstekende oplossing voor het probleem. Ze kunnen aan trapleuningen worden bevestigd, op treden worden geplaatst of eenvoudig worden bedekt met geurige rozenblaadjes. Het enige nadeel is de prijs van het probleem.

Stap 4

Soms geeft een jong stel er de voorkeur aan om de ingang met slingers te versieren. Kleine, rustige lichten zien er bijzonder mooi uit en benadrukken alle pracht en praal van de jurk en sieraden van de bruid.

Stap 5

Vergeet tradities niet. Er wordt aangenomen dat de bruidegom veel obstakels moet overwinnen voordat hij de bruid kan zien. In dit geval is elke verdieping van de ingang een hindernis in de vorm van een wedstrijd. Vloeren dienen zo ingericht te zijn dat alles wat je nodig hebt aanwezig is, bijvoorbeeld een blanco Whatman papier voor de afbeelding van de bruid.

Stap 6

Sommige stellen geven er de voorkeur aan om hun entree te versieren met tekeningen. De tekening kan worden uitgevoerd met kleurpotloden of gouache. De verf moet duurzaam zijn, maar gemakkelijk af te wassen zijn met water, dit maakt het gemakkelijker om de ingang na het feest schoon te maken.

Stap 7

Kleine belletjes, strikken, misschien zelfs decoratieve glazen bollen zien er heel netjes en indrukwekkend uit. De keuze van de decoratie hangt af van uw wens en de staat van de entree. Met andere woorden, als de verf op de muren van de ingang gebarsten en verkruimeld is, dan is bijvoorbeeld een muurtekening bijna onmogelijk te maken. Deze gebieden kunnen het beste worden gecorrigeerd met posters of ballonnen, dus wees niet bang om te experimenteren, want deze dag zou een van de mooiste dagen van je leven moeten zijn!

Aanbevolen: