Hoe Versier Je Een Huis Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Huis Voor Een Bruiloft?
Hoe Versier Je Een Huis Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Een Bruiloft?
Video: Hoe maak je een ballonnenslinger 2024, April
Anonim

Op dat moment, toen twee jonge mensen hun lot wilden binden, begint alles met het kleinste ding - de benoeming van de trouwdag. Na het indienen van een aanvraag bij de burgerlijke stand beginnen er veel problemen die op de schouders van de jongeren en hun familieleden komen. Op het moment dat de bruid haar outfit, sieraden en kapsels kiest, kunnen haar bruidsmeisjes helpen met het inrichten van het huis. Het zal een zeer aangename verrassing zijn voor de jongeren om het huis binnen te gaan, dat eruit zal zien als een prachtig kasteel.

Hoe versier je een huis voor een bruiloft?
Hoe versier je een huis voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Natuurlijk is het, naast de woning zelf, allereerst nodig om de ingang te versieren en enkele onaangename nuances te maskeren. Dit kan worden geholpen door gesteven gaas, versierd met allerlei tekeningen en harten, gemaakt van gekleurd papier of folie, dat alles op dubbelzijdig plakband plakt. Bij de ingang is het mogelijk om ballonnen op te hangen, waarin allerlei wensen aan de jongeren worden geadresseerd.

Stap 2

De volgende stap is om de voordeur te versieren, misschien op te hangen met een mooie stof, er allerlei posters op te hangen of gewoon de deur te versieren met een kerstboomslinger. In de gang kun je een kaart bouwen die het hele leven van de jongeren laat zien, voor en nadat ze elkaar ontmoeten, je kunt zo'n poster versieren met hartjes en foto's.

Stap 3

Het hele appartement kan worden versierd met prachtige ballonnen; tegenwoordig zijn er een groot aantal ballonnen te koop die in elke kamer geweldig zullen staan. De ballonnen hebben een volumineus en kleurrijk uiterlijk, wat op zich al aan de vakantie zal doen denken. Ook is het mogelijk om van bolletjes gevlochten ringen of hartjes te maken die aan de wanden van kamers kunnen worden bevestigd. Je kunt ook een verrassing maken door glanzende confetti in de ballon te gieten en op te blazen. Prik op het juiste moment een bal over de hoofden van de jongen en er zal een schitterende regen op hen vallen. De eenvoudigste manier om je huis te decoreren, is door de ballonnen te vullen met helium of waterstof en ze vrij te laten vliegen.

Stap 4

Bloemen zullen er ook heel mooi en mooi uitzien in de decoratie van de kamer. Misschien kun je boeketten gewoon in grote vazen zetten en ze in de hoeken van de kamers rangschikken, ongeacht wat ze de beweging belemmeren. We mogen niet vergeten dat bloemen ook op de feesttafel mogen ontbreken. Ze versieren ook de tafels aan de zijkanten met bloemen, hangende bloemenslingers op de lege plekken van het tafelkleed - zo'n ontwerp zal heel kleurrijk en aangenaam zijn om naar te kijken.

Stap 5

Decoraties van geweven draperie zijn mogelijk. Een dergelijke decoratie is geschikt voor alle kamers en gangen. Misschien stof onder het plafond of aan de muren hangen, wat de ruimte een luchtige uitstraling kan geven en onherkenbaar kan veranderen. Een andere geweldige optie is om meubels met stof te decoreren. Prachtige tafelkleden die de tafel zullen versieren. De optie om een tafelkleed te kiezen is mogelijk, dat plat op de tafel ligt en de uiteinden die aan de tafel hangen, hebben de vorm van een gordijn. In dezelfde versie kunt u de stoelen versieren die bedoeld zijn voor pasgetrouwden en getuigen. De rugleuningen van de stoelen kunnen worden versierd met veelkleurige strikken, die glans en pracht zullen toevoegen.

Aanbevolen: