Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar

Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Snoepwinkel voor de allerrijksten | Hoe heurt het eigenlijk? 2024, Mei
Anonim

Een van de mooiste feestdagen is Nieuwjaar. Ze beginnen zich erop voor te bereiden lang voor het feest zelf. Iedereen wil dat hij lang herinnerd wordt, dus woondecoratie mag ook niet op de laatste plaats komen.

Hoe versier je een huis voor het nieuwe jaar 2016
Hoe versier je een huis voor het nieuwe jaar 2016

Je kunt beginnen met het inrichten van de kamer vanaf de voordeur, waarboven een aap van keramiek, plastic, lappen of porselein er goed uitziet - een symbool van het jaar. Om een feestelijke sfeer te geven, is het noodzakelijk om naast het speelgoed bellen te hangen, die de gasten met een vrolijk gerinkel zullen begroeten.

Kristallen, houten of andere apenbeeldjes moeten door het hele huis worden geplaatst. Het is een bekend feit dat de aap dol is op serpentijn, regen en andere versieringen, dus ze moeten worden gebruikt om de kerstboom te versieren. Op een kunstmatige spar moeten minstens een paar takken verse naalden worden geplaatst, wat een symbool is van welvaart en welzijn.

Bij het inrichten van een kamer moet eraan worden herinnerd dat het element van het volgende jaar vuur is. Daarom moet alles in huis schitteren en glanzen. Een geweldig idee is om het apparaat van elk van de gasten te versieren met een kleine kaarscompositie. Om dit idee te belichamen, moet je de helft van een walnootschaal vullen met plasticine en een kaars in het midden bevestigen, waarrond kleine kunstbloemen worden gelijmd. Als de gasten niet aan tafel zitten, kunnen kaarsen worden aangestoken om een gezellige sfeer te creëren. Maar als er kinderen zijn onder de uitgenodigden, dan is het beter om voor hun veiligheid te zorgen en elektrische kaarsen te kopen in plaats van gewone kaarsen.

Om de kamer een nog aantrekkelijker uiterlijk te geven voor het symbool van het jaar, is het noodzakelijk om slingers aan de muren en onder het plafond te hangen, die doen denken aan wijnstokken in de jungle. Een huis dat op deze manier is ingericht, zal zeker een magische en onbeschrijfelijke sfeer geven, en de speelse en vrolijke Monkey zal de aantrekkelijke omgeving zeker waarderen.

Als er niet genoeg ruimte in het appartement is voor een grote kerstboom voor het nieuwe jaar, betekent dit niet dat de sfeer in de kamer niet feestelijk mag zijn. Het is een goed idee om lege muren te versieren. U kunt een originele krans maken door er gekleurde linten, bessen, kegels op te lijmen en kleine kerstboomversieringen toe te voegen. Het is niet moeilijk om een miniatuur kerstboom te maken. Je hoeft alleen maar een grote naaldtak te nemen, deze naar wens aan te kleden en aan een haak aan de muur te hangen.

Als de muren van de kamer bezet zijn met schilderijen, kunt u naaldtakjes aan hun lijsten bevestigen.

Het verfraaien van verschillende planken in huis zal ook een feestelijke sfeer toevoegen. Hier kun je klatergoud neerleggen, een mini-kerstboom in een pot zetten, figuren van de aap, de kerstman, een sneeuwpop rangschikken of gewoon gekleurde kerstballen neerleggen.

In interieurdecoratie moet u meer rode, gouden en zilveren kleuren gebruiken.

Aanbevolen: