Hoe De Ingang Van De Bruid Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ingang Van De Bruid Te Versieren?
Hoe De Ingang Van De Bruid Te Versieren?

Video: Hoe De Ingang Van De Bruid Te Versieren?

Video: Hoe De Ingang Van De Bruid Te Versieren?
Video: Bruid wordt verrast door haar bruidegom! - Thyger dance creations 2024, Mei
Anonim

Volgens een lange traditie begint de bruiloft bij de ouders van de bruid. Het losgeld is het meest opwindende en favoriete moment van de vakantie. De bruidegom bewijst zijn liefde voor zijn toekomstige vrouw en doorstaat moedig alle tests. Om het losgeld origineel en mooi te maken, is het niet alleen nodig om een goed script te bedenken, maar ook om de ingang te versieren, om de nodige feestelijke sfeer te creëren.

Hoe de ingang van de bruid te versieren?
Hoe de ingang van de bruid te versieren?

instructies:

Stap 1

Begin met decoreren bij de ingang van de veranda. Vermom de kunst van binnenplaatskunstenaars of andere gebreken. Om dit te doen, kunt u heldere vakantieposters, slingers en verschillende composities van ballonnen gebruiken. Posters kunnen worden gekocht bij een speciaalzaak of u kunt een vriend vragen ze te tekenen.

Stap 2

Knip hartjes, bloemen, sterren uit gekleurd papier en folie. Schrijf kleine rijmpjes over de bruiloft of wensen erop, bevestig ze aan de muren van het huis met dubbelzijdig plakband.

Stap 3

Versier de ingang van de trap met een enorme ballonboog. Gebruik hiervoor niet meer dan twee of drie kleuren ballen.

Stap 4

Gebruik stoffen gordijnen, grote en kleine kunstbloemen, ballonnen gevuld met helium om de trap te versieren.

Stap 5

Versier de entreemuren met ballonnen, posters, harten, uit gekleurd papier geknipt. De ballen zien er veel spectaculairder uit als je ze niet één voor één, maar in bundels bevestigt. Ze kunnen in vijf tot zeven stukken worden gecombineerd om bloemen te maken. Maak een enorm hart op de muur van rode ballen.

Stap 6

Gebruik speciale stickers voor decoratie, kunstbloemen, diverse linten, strikken en kleurpotloden, die vervolgens gemakkelijk kunnen worden gewist.

Stap 7

Als de ingang erg smal is, is het beter om ballonnen aan het plafond te bevestigen, zodat ze niet de hele ruimte innemen. Bind de balletjes aan elkaar en maak er slingers van. Slingers van heldere kunstbloemen zien er geweldig uit.

Stap 8

Rozenblaadjes zullen romantiek toevoegen en een speciale sfeer creëren. Verspreid ze op de trappen, beginnend bij de ingang naar de ingang en eindigend met het appartement van de bruid. In plaats daarvan kunt u confetti of kleine sterren, harten gebruiken.

Stap 9

Hang een losgeldposter en foto's van de bruid van verschillende leeftijden, van baby tot heden, aan de deur van uw appartement.

Aanbevolen: