Hoe Russen Het Nieuwe Jaar Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Russen Het Nieuwe Jaar Vieren
Hoe Russen Het Nieuwe Jaar Vieren

Video: Hoe Russen Het Nieuwe Jaar Vieren

Video: Hoe Russen Het Nieuwe Jaar Vieren
Video: Калуга - Новогодняя столица 2021. Как отметить Новый год. Где встречать Новый год. #калуга2021 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een prachtige langverwachte vakantie geassocieerd met de verwachting van een wonder, de hoop op het beste en de vervulling van de meest gekoesterde verlangens. Hij brengt mensen geluk en gaat natuurlijk gepaard met vrolijke klusjes en zorgen. Russen vieren traditioneel het nieuwe jaar met champagne, de kerstman en een heleboel cadeautjes onder de boom. Het belangrijkste is dat de vakantie vrolijk blijkt te zijn en lang zal worden herinnerd.

Hoe Russen het nieuwe jaar vieren
Hoe Russen het nieuwe jaar vieren

instructies:

Stap 1

Russen zijn een hip volk. Maar zelfs de meest verstokte fans van nieuwjaarsavonturen hebben deze vakantie minstens één keer thuis gevierd, met hun gezin. En voor velen is het nieuwe jaar puur thuis en wordt het altijd alleen gevierd met de mensen die het dichtst bij hun hart staan. Feestelijke salade Olivier, spatten champagne, vonken van sterretjes en de explosie van vuurwerk onder de nieuwjaarswensen van de president - dit alles kenmerkt perfect de gezellige sfeer van een gezinsvakantie.

Stap 2

Huishoudens verkleden zich in nieuwjaarsoutfits, bedenken allerlei wedstrijden en spelletjes met de verplichte uitreiking van cadeaus. Om de kinderen een plezier te doen en het gevoel van een nieuwjaarssprookje te geven, is de kerstman uitgenodigd in huis. En natuurlijk is geen enkel nieuwjaar compleet zonder de film "The Irony of Fate or Enjoy Your Bath", die jaarlijks door miljoenen Russische burgers met plezier wordt bekeken.

Stap 3

Een vaste nieuwjaarstraditie voor veel Russen is naar het badhuis gaan. Inderdaad, is het echt erg om een stoombad in Russische stijl te nemen, interessante diensten te proberen in de vorm van spabehandelingen, massages en theeceremonies? Dan kunt u genieten van het frisse water van het zwembad. Het interieur is versierd met berkenbezems afgewisseld met mandarijnen en snoep. Leuke muziek klinkt, en tussen het stoombad kun je gezellig biljarten. Een Russisch bad is niet alleen een gelegenheid om je te wassen en te ontspannen, maar ook om jezelf spiritueel te reinigen van alle slechte dingen en het komende jaar vernieuwd in te gaan.

Stap 4

Het nieuwe jaar op straat ontmoeten wordt als vrij ongebruikelijk en origineel beschouwd. Er is waar te zwerven. Vrolijk schaatsen op het glinsterende ijs, een ritje op de fabelachtige slee van de kerstman, een ronddans rond de prachtige kerstboom met nieuwjaarsliedjes maken deze vakantie nog spannender. En dan gaat iedereen genieten van het heldere nieuwjaarsvuurwerk.

Stap 5

Fans van luidruchtige feesten, luide muziek en dansen tot je erbij neervalt, vieren de nieuwjaarsvakantie in cafés, restaurants of clubs. Een voortreffelijk menu en een rijk entertainmentprogramma laten u ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Het ontmoeten van de vakantie in zo'n sfeer zal niemand onverschillig laten.

Stap 6

Onder de Russen zijn er zeker kenners van reizen, vooral op oudejaarsavond. Geniet van een heerlijke jaarwisseling, bijvoorbeeld in Australië of Nieuw-Zeeland. Je kunt naar de andere kant van de wereld vliegen om deze magische vakantie te ontmoeten in een ongewone setting. Het is zo Russisch - om onvermoeibaar te genieten van de schoonheid van de planeet, de schoonheid en diversiteit van de natuur te bewonderen. Een zee van nieuwe sensaties en een goed humeur zijn gegarandeerd.

Aanbevolen: