Zo Vier Je Samen Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Samen Een Bruiloft
Zo Vier Je Samen Een Bruiloft

Video: Zo Vier Je Samen Een Bruiloft

Video: Zo Vier Je Samen Een Bruiloft
Video: FINALE Stuk vs. Bankzitters u0026 Hanwe #2 | Locatie Onbekend 2024, Mei
Anonim

De laatste jaren is het in de mode om een bruiloft op een ongewone en originele manier te houden. Veel jonggehuwden prefereren geen pompeuze limousines, escorts en een betaalde saxofonist, maar een rustige, kalme bruiloft samen. Er zijn veel manieren om zulke originele bruiloften te hebben. Het belangrijkste is dat deze prachtige vakantie lang in je geheugen zal blijven, als de meest magische en plechtige.

Zo vier je samen een bruiloft
Zo vier je samen een bruiloft

instructies:

Stap 1

De locatie van uw bruiloft is afhankelijk van het seizoen van het jaar. Als u besluit uw huwelijk in het voorjaar te registreren, moet u geen romantische bui behouden met de boezem van de natuur. Vaak kan een lentehuwelijk worden georganiseerd door kamers te huren bij een recreatiecentrum, pension of camping. Bloeiende bomen en jong groen vormen de beste setting voor het feest. Zingende vogels, geurende lucht, een lichte snack en twee glazen champagne. Is dit niet de hemel!

Stap 2

Als u in de zomer gaat trouwen, moet u rekening houden met de mogelijkheid van zeer warm weer. Meestal worden schaduwrijke tuinen, parken, rivieroevers of kamers met airconditioning gekozen voor een zomerbruiloft. Als je in de buurt van het water bent, bied je verloofde dan de ceremonie aan om kransen in het water te laten zakken en een wens voor eeuwige liefde te doen. Dompel drijvende kaarsen onder in het water. Plechtig en niet standaard!

Stap 3

Een herfstbruiloft kun je beter binnenshuis organiseren, want in de natuur is er kans op regenachtig weer en is het al behoorlijk koel. Als je een lange bruidsjurk draagt, probeer dan toegang te krijgen tot het trottoir, want de herfst is meestal modderig en nat. Ga naar een restaurant of karaokebar en praat gezellig met elkaar!

Stap 4

Strandhuwelijken zijn tegenwoordig vooral populair. Geluid van golven, warm zand, zon en een vriendelijk publiek! Een eigenaardige trouwjurk, ballonnen en knallers! Het is niet extreem, de laatste tijd is het heel erg in de mode om een bruiloft te houden die vrij ongebruikelijk is: je inschrijven op de bodem van de oceaan of trouwen onder een circuskoepel.

Stap 5

Overweeg een retro-huwelijk - de jongeren zullen zeker jaren '20 of '60 stijlen dragen, en de trouwauto is retro. Muziek uit die tijd, veel platen en een oude grammofoon.

Stap 6

Een wandelhuwelijk is de meest voordelige huwelijksoptie. Als jij en je uitverkorene van romantiek, ga dan gerust het bos in, zet een tent op, maak een vuur. Hart-tot-hart gesprekken bij het vuur en frisse lucht zullen het lukken! Romantiek Een alternatieve optie is een bruiloft op het platteland. Waar jullie met z'n tweeën kunnen overnachten. Sterren, maan en stilte! Advies aan jou en liefde!

Stap 7

Disco bruiloft. De plaats is een discozaal. Een enorme en ruime zaal, reflecties van een spiegelbol, muziek, warme schouders en liefde dichtbij!Elke bruid droomt ervan dat haar bruiloft anders zal zijn dan anderen. Er is een optie - een bruiloft in het buitenland. Een bruiloft in het buitenland organiseren is tegenwoordig heel gewoon. De ceremonie zal goedkoop en zelfs winstgevender zijn als je de kosten van een traditioneel Russisch feest vergelijkt.

Stap 8

Kies wat je leuk vindt: een ceremonie op het strand van een van de exotische eilanden of een bruiloft in een luxe hotel? U kunt vliegen in een heteluchtballon of een jacht huren! Trouwen in het buitenland is altijd een fijne vakantie, ook als je met z'n tweetjes bent.

Aanbevolen: