Zo Vier Je Samen Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Samen Een Verjaardag
Zo Vier Je Samen Een Verjaardag

Video: Zo Vier Je Samen Een Verjaardag

Video: Zo Vier Je Samen Een Verjaardag
Video: Lonneke viert haar verjaardag (Kindertijd KRO-NCRV) 2024, Mei
Anonim

Veel stellen vieren de vakantie het liefst in een luidruchtig gezelschap. Maar soms komen er momenten dat je een verjaardag alleen samen wilt vieren, romantiek aan het feest wilt toevoegen en veel geld wilt besparen. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden om samen een verjaardag te vieren.

Zo vier je samen een verjaardag
Zo vier je samen een verjaardag

instructies:

Stap 1

Als je een eigen auto hebt, ga dan de stad uit, naar de oever van een meer of rivier, neem een deken mee en ga picknicken in de natuur. Het is niet nodig om vuur te maken en te barbecueën, gewoon samen zitten, praten, naar het water kijken en de zonsondergang bewonderen - je moet toegeven dat we dit echt missen te midden van de dagelijkse drukte van de stad. Of misschien begint u de vakantie door het ochtendgloren te ontmoeten met aromatische koffie uit een thermoskan?

Stap 2

Als je die dag zeker naar een café of restaurant wilt, kies dan een ongewone plek met een gedenkwaardig, saai interieur, goed eten en service, muzikanten die de hele avond jazzmelodieën spelen. Trek de mooiste avondjurk aan en de man draagt het pak. Kies goede drankjes en gastronomische snacks. Je zult deze avond voor altijd onthouden, omdat je je de eerste spannende date kunt herinneren.

Stap 3

Fidgets kunnen op deze dag een waterpark of bijvoorbeeld een alpine club bezoeken om een hindernispad, een bowlingbaan of een gamecenter met simulaties te overwinnen. En een discussie over plezier onder het genot van een glas bier aan het einde zal je helpen dichterbij te komen, de grappigste momenten te onthouden en foto's van zo'n vakantie zullen zeker je favoriet worden.

Stap 4

Als je van rust op het platteland houdt, verlos dan de jarige op deze dag van alle zaken. En na een bad en zwemmen in de rivier, zittend in hangmatten of fauteuils, samen in één deken gewikkeld, kun je naar de sterren kijken en een wens doen. Een fles rode, geurkaarsen en wilde bloemen zijn welkom.

Stap 5

Blader door oude foto's van toen je net begon met daten. Misschien die foto's nog eens herhalen? Maak foto's in dezelfde poses, of misschien op dezelfde favoriete plekken waar je in je jeugd liep. En dan kun je een interessante clip "De golven van ons geheugen volgen" van oude en nieuwe foto's bewerken.

Aanbevolen: