Samen Een Verjaardag Vieren

Inhoudsopgave:

Samen Een Verjaardag Vieren
Samen Een Verjaardag Vieren

Video: Samen Een Verjaardag Vieren

Video: Samen Een Verjaardag Vieren
Video: SAMEN ONZE VERJAARDAG VIEREN! 2024, April
Anonim

Verjaardag is een van de mooiste feestdagen van het jaar. Hem ontmoeten zodat hij een leven lang herinnerd zal worden, is zonder twijfel het doel van ieder van ons. Traditioneel vieren veel mensen hun verjaardag op grote schaal in luidruchtige gezelschappen ergens in clubs, restaurants, enz. Maar soms kunt u proberen deze dag door te brengen in het gezelschap van uw geliefde. Hoe vier je samen op een originele manier je verjaardag?

Samen een verjaardag vieren
Samen een verjaardag vieren

instructies:

Stap 1

Reizen. Een lange, maar niet vermoeiende weg zal een originele oplossing zijn. Neem bijvoorbeeld een vliegticket, ga naar Moskou, dineer in een grootstedelijk restaurant of café, maak een wandeling door de stad, maak een paar foto's tegen de achtergrond van de metropool en keer 's avonds terug naar huis. Veel nieuwe onvergetelijke indrukken en emoties zijn gegarandeerd voor jou en je soulmate! Een meer democratische optie is ook mogelijk. Ga waar je nog niet bent geweest, of bent geweest, maar voor een lange tijd. Het kan een regionaal centrum, een buitenwijk, enz.

Stap 2

Word een tijdje kind. Stel je voor dat je vijf wordt op deze verjaardag! Ga met je geliefde naar het waterpark, bezoek het circus, schommel op de draaimolens, eet een ijsje of suikerspin in het park. Wat is er leuker dan kindergrappen! Immers, domme dingen doen is soms goed! Als je thuiskomt, kun je je kinderfoto's bekijken, de meest interessante momenten uit je kindertijd oproepen en delen.

Stap 3

Ga naar de natuur. Kies een rustige, schilderachtige locatie zonder vakantiegangers in de buurt. Speel pingpong, zonnebaad, zwem. Maak 's avonds een vuurtje, bak er vlees of marshmallows op, speel gitaar. En als het helemaal donker wordt, wikkel jezelf dan in een deken met je geliefde en geniet van de sterrenhemel, want buiten de stad is het veel schoner.

Stap 4

Breng de dag thuis door. Koppel je huis en mobiele telefoons los, abstract van de buitenwereld. Koop een dvd met interessante films, bestel je favoriete pizza, popcorn en beleef een Cinema Day. En maak 's avonds een feestelijk diner voor twee klaar. En het maakt niet uit of u of uw partner niet weet hoe te koken, het proces van samen "nemen" in de keuken is belangrijk. Steek kaarsen aan, schenk champagne in mooie glazen. En vergeet het traditionele kenmerk van elke verjaardag niet - een cake met kaarsen. En dan - een romantische nacht in de armen van je geliefde.

Aanbevolen: