Zo Vier Je Samen Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Samen Het Nieuwe Jaar
Zo Vier Je Samen Het Nieuwe Jaar

Video: Zo Vier Je Samen Het Nieuwe Jaar

Video: Zo Vier Je Samen Het Nieuwe Jaar
Video: EEN NIEUW STELLETJE IN DE KLAS? 💞❓#4 | De Eindmusical S1 | NPO Zapp 2024, April
Anonim

Oudejaarsavond lijkt altijd iets geweldigs, ongewoons en aangenaams te zijn. Wachten op een vakantie, een wonder, het klokkenspel en een scheutje champagne. Het nieuwe jaar vieren in een gezellig gezelschap of met je gezin roept nooit de vraag op hoe je een evenement organiseert zodat niemand zich verveelt. Maar een vakantie voor twee zet je aan het denken. Oudejaarsavond zal ongetwijfeld speciaal en gedenkwaardig zijn voor jullie beiden.

Zo vier je samen het nieuwe jaar
Zo vier je samen het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Begin de ochtend van 31 december met een glimlach. En deel vervolgens de verantwoordelijkheden voor de voorbereiding van de vakantie. Laat de jongeman boodschappen doen, het vuilnis buiten zetten, de tafel dekken en al zijn schroevendraaierspoelen in de dozen doen die ze nodig hebben. Je zorgt voor het schoonmaken van het appartement, ventileert de kamer en begint met het bereiden van lekkernijen die tijd kosten.

Stap 2

Nadat u klaar bent met huishoudelijke taken, gaat u naar de gasten om geschenken uit te delen. Nog beter is het om uw familieleden aan de andere kant van de stad persoonlijk te bezoeken, voor u is dit een gezamenlijk tijdverdrijf, voor hen is het een aangename verrassing. Stuur ansichtkaarten en sms naar mensen die niet bereikbaar zijn.

Stap 3

Bezoek 's middags samen de schoonheidssalon. Het is beter om je daar van tevoren aan te melden, 2-3 weken van tevoren, om een geschikt moment te kiezen. Kies samen een massage of spa sessie. Ten eerste kom je tot rust en ten tweede communiceer je in een voor jullie beiden interessante en ongewone omgeving.

Stap 4

Thuis, begin met het bereiden van de traktatie en het dekken van de tafel. Laat een helder tafelkleed van goud of robijn op de tafel pronken, decoratieve kaarsen die glanzen in het donker, een verstrooiing van glazen bollen in het midden. De menukeuze is afhankelijk van uw voorkeur. Lichte snacks of stoofschotels in potten, sushi, broodjes of gewoon fruitsalades met ijs - laat de lekkernijen vreugde brengen, geen hoofdpijn bij het fornuis. En natuurlijk champagne.

Stap 5

Nadat het huis klaar is voor de vakantie, moet u voor uw eigen uiterlijk zorgen. De excuses van een geliefde dat het niet nodig is om je te verkleden, dat je alleen bent, rijden opzij. Deze oudejaarsavond is de helderste van het jaar. Je moet zo charmant, aantrekkelijk en sexy worden dat je uitverkorene duizend keer spijt heeft dat hij je nog niet heeft voorgesteld, of juist blij moet zijn dat zo'n vrouw zijn vrouw is. Een avondjurk, een Snow Maiden-outfit of een erotisch kostuum - alles is mogelijk op deze avond.

Stap 6

Feliciteer elkaar met het klokkenspel en wissel cadeautjes uit die de hele dag onder de boom hebben gestaan. Na een paar glazen champagne, op weg om het vuurwerk af te steken. Warm jezelf gewoon goed op en pak de slee die je aan de buurjongen hebt gevraagd. Vilten in de sneeuw, skiën, een dansje rond de kerstboom en felicitaties van iedereen die je tegenkomt, zullen veel positieve emoties met zich meebrengen. Als alternatief kun je met een thermoskan en een camera naar de schaatsbaan.

Stap 7

Na een middernachtelijke wandeling verstop je je onder een warme deken en heb je een filmshow. Een romantische komedie, fantasy of nieuwjaarsvakantie-tv-programma - naar keuze. Een zak popcorn, chips, garnalen of fruit en champagne kan van pas komen.

Stap 8

Laat de ochtend van de eerste dag van het nieuwe jaar beginnen met je knuffels, zachte aanrakingen, gefluister van liefde en plezier.

Aanbevolen: