Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Samen Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Samen Door?
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Samen Door?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Samen Door?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Samen Door?
Video: Webinar: het kantoor van de toekomst 2024, Maart
Anonim

Oud en Nieuw is traditioneel een gezinsvakantie, waarbij meerdere generaties familieleden aan één tafel zitten. U kunt deze vrolijke vakantie echter niet alleen met uw gezin vieren. Oudejaarsavond zal zelfs voor twee personen onvergetelijk zijn, bijvoorbeeld geliefden. Zeker als je je goed voorbereidt en vooraf goed nadenkt over het vakantiescenario.

Hoe breng je het nieuwe jaar samen door?
Hoe breng je het nieuwe jaar samen door?

instructies:

Stap 1

Definieer eerst het concept van de toekomstige avond: traditioneel, romantisch, thema of extreem. Voor een romantische oudejaarsavond kunt u een bad bereiden met rozenblaadjes of aromatische etherische oliën. Plaats veel kleine kaarsen rond het bad, bereid champagne en een ijsemmer, een schaal met fruit en snoep. Zet je favoriete muziek aan en dompel jezelf onder in schuimend watergeluk.

Stap 2

Als alternatief kunt u een romantisch nieuwjaar vieren in een gezellig café door vooraf een tafel voor twee personen te reserveren. Hef daar het glas om het nieuwe jaar te vieren en ga dan hand in hand te voet naar huis en zet de avond voort bij de open haard of in de slaapkamer. Bereid lichte snacks en drankjes van tevoren, zodat je niet wordt afgeleid door het serveren en snijden van fruit. Je kunt de kamer ook inrichten met geurkaarsen, zoals citroengeurkaarsen.

Stap 3

Probeer niet te veel eten te koken voor de nieuwjaarstafel. Een paar gerechten zijn genoeg voor twee, die kunnen worden besteld bij het dichtstbijzijnde restaurant, om niet tot middernacht in de keuken te staan.

Stap 4

Als je niet echt geïnteresseerd bent in het vieren van vakantie binnen je eigen muren, organiseer dan een picknick in de natuur, buiten de stad, bij de zee of een rivier. Je moet je in een paar dagen op zo'n feest voorbereiden: bespreek de plaats, zorg voor warme kleding, een tent, klapstoelen en een tafel en comfortabele gerechten. Neem slingers, ballen en speelgoed mee om de rustplaats te versieren. Het zal goed zijn als u een gezellig hotel of hotel in de buurt vindt en een kamer huurt na plezier in de natuur.

Stap 5

Als je toch besluit om de vakantie thuis te vieren, neem dan na middernacht champagne mee, ga de binnenplaats op en steek vuurwerk af. Drink champagne om beurten rechtstreeks uit de fles, heb plezier, speel sneeuwballen.

Stap 6

Geef op een originele manier een geschenk aan je partner, vraag hem om de vooraf gemarkeerde pijlen te volgen, forfaits te verzamelen en taken uit te voeren. Houd er rekening mee dat het geschenk zodanig moet zijn dat het na alle beproevingen een aangename verrassing wordt voor een geliefde. Ontdek al voor de vakantie onopvallend wat hij precies in het nieuwe jaar zou willen ontvangen.

Aanbevolen: