Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Geliefde

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Geliefde
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Geliefde

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Geliefde

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Geliefde
Video: Discussie over Israël-Palestina: De grenzen van verzet | 31 okt 2017 2024, April
Anonim

Het is zo fijn om elke vrije minuut met je geliefde door te brengen! Nieuwjaarsvakanties zijn een goede reden om lang samen te zijn. Als u van plan bent om het aankomende nieuwe jaar 2017 exclusief met uw stel te vieren, creëer dan een fantastische sfeer in huis met een vleugje romantiek.

Hoe breng je het nieuwe jaar 2017 door met je geliefde
Hoe breng je het nieuwe jaar 2017 door met je geliefde

Je hoeft niet veel gerechten voor twee te koken. U bespaart dus tijd door niet de hele oudejaarsavond bij de kachel stil te zitten. Bereid een vleesgerecht, een bijgerecht en een paar salades voor. Of je kunt het helemaal doen met het snijden van groenten en vlees. Serveer fruit en noten als dessert. Als je een sensuele nacht van liefde gaat doorbrengen na het ontmoeten van de vakantie, dan mogen er niet veel alcoholische dranken op tafel staan.

Versier het huis met feestelijke attributen: elektrische slingers, klatergoud, regen, kerstversieringen. Kleed een grote boom aan als de ruimte het toelaat. Je kunt de schaaltjes versieren met fleurige linten, liefst rood, want het jaar van de Vuurhaan nadert. Vergeet sterretjes en vuurwerk niet - deze ogenschijnlijk kleine dingen zorgen voor een feestelijke sfeer!

Ook als je na de vakantie geen stormachtige nacht gaat doorbrengen, decoreer je de slaapplek op een bijzondere manier. Ook na het nieuwe jaar gaat uw vakantie in een droom verder! Kies voor chique beddengoed, versier je bed met rozenblaadjes. Plaats geurkaarsen in de kamer.

De dag ervoor kunt u uzelf en uw soulmate verwennen - stuur naar de spa. Laat de aangename procedures u klaarmaken voor een feestelijke stemming! Of je kunt gewoon als kinderen op straat stoeien! Maak een sneeuwpop, speel sneeuwballen. Het nieuwe jaar moet tenslotte niet worden herinnerd door problemen op straat, maar door een aangenaam tijdverdrijf.

Wanneer je naar huis terugkeert, zul je zeker in een goed humeur zijn en uitkijken naar de komst van het Nieuwe 2017. Je zult alleen zijn - je hoeft je niet eens in speciale outfits te kleden. Je kunt het nieuwe jaar in ondergoed vieren - een interessant idee voor ontspannen mensen.

Breng het uitgaande jaar door en trek liever een fles champagne open - het jaar nadert, wat zelfs beter kan zijn dan het verleden!

Aanbevolen: