Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Ouders?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Ouders?
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Ouders?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Ouders?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Ouders?
Video: Hoe de relatie met je ouders invloed hebben op jouw leven - met psycholoog Guido Schmutzer 2024, April
Anonim

Weet je nog welke fijne feestdagen je ouders je gaven?! Nu ben je een volwassen, onafhankelijk persoon en wil je op je beurt een gedenkwaardig nieuwjaar organiseren voor je geliefde mama en papa. Doe er alles aan zodat ze zoveel mogelijk rust kunnen krijgen zonder te koken en schoon te maken.

Hoe breng je het nieuwe jaar door met je ouders?
Hoe breng je het nieuwe jaar door met je ouders?

Het is nodig

  • - feestelijke gerechten;
  • - interieurdecoratie voor het nieuwe jaar;
  • - EHBO doos;
  • - cadeautjes;
  • - boom.

instructies:

Stap 1

Neem absoluut alle voorbereidingen voor het nieuwe jaar op jezelf. Waarschuw je ouders dat ze zich niet met onnodige zorgen moeten bemoeien. Je kunt natuurlijk geen feest organiseren in hun appartement of huis, omdat mama de rol van figurant niet accepteert en zich haast om op te ruimen en te koken. Denk er aan om van tevoren een plek voor het feest te kiezen. Zoek een schattig huisje - het kan natuurlijk iemands zomerhuisje zijn, op de een of andere manier verwarmd, of een camping buiten de stad. Ruim deze woning op zodat het op oudejaarsavond niet veel tijd in beslag neemt.

Stap 2

Zodat mama niet moe wordt en het nieuwe jaar uitgerust en mooi kan ingaan, zorg dan zelf voor de feesttafel. Als je niet weet hoe je moet koken of je werkschema het niet toelaat, bestel dan je maaltijden in een eetzaal, café of restaurant. Bekijk vooraf de menu's en prijzen van deze etablissementen, kies de optie die bij u past en plaats een bestelling. Verras uw dierbaren met hun favoriete lekkernijen, snoep, gebak en fruit.

Stap 3

Maak niet alleen het huis schoon, maar maak het fantastisch! Versier de kamers met fonkelende slingers en klatergoud, buiten, hang een knipperend en glinsterend elektrisch speelgoed met het symbool van het komende jaar. Koop en breng een pluizige boom naar de plaats, plaats deze in de kamer waar het feest zal plaatsvinden. Haast je niet om het groene wonder te versieren - de feestelijke commotie rond de versieringen voor de kerstboom zal aangenaam zijn voor je ouders.

Stap 4

Als het huis wordt verwarmd door een kachel of open haard, steek dan van tevoren een vuur aan en warm het huis goed op, met inachtneming van alle brandveiligheidsregels. Een open haard op oudejaarsavond verwarmt niet alleen je lichaam, maar ook je ziel, creëert een gastvrije sfeer voor een warm gesprek met je ouders. Leg de voorbereide en verpakte geschenken op een afgelegen plek om ze aan mama en papa te geven bij het meest plechtige moment. Zorg ervoor dat u de EHBO-doos vult met alle benodigde medicijnen en EHBO-benodigdheden. Maak slaapplaatsen en hoekjes klaar voor een rustige rust, denk aan televisie- of radio-uitzendingen - zorg voor alle kleine dingen zodat ouders je organisatorische vaardigheden bewonderen.

Stap 5

Breng uw dierbaren naar het prachtige sprookje dat u voor hen heeft geregeld. Met z'n allen een mooie kerstboom aankleden als er tijd is, ronddwalen in het besneeuwde gebied en sneeuwballen spelen. Vertel je ouders over hoe je leeft en vraag hen wat hen zorgen baart en waar ze zich zorgen over maken - laat alle problemen in het uitgaande jaar achter om het nieuwe jaar tegemoet te gaan, alleen met een voorgevoel van veranderingen ten goede en in een goed humeur. geschenken en breng het oude jaar door. Het nieuwe jaar ingaan met je ouders is een leuke en heerlijke vakantie die je hebt georganiseerd en die je nog lang zult herinneren.

Aanbevolen: