Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Een Meisje?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Een Meisje?
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Een Meisje?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Een Meisje?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Een Meisje?
Video: DIY Masturberen voor vrouwen | Emma's Peepshow 2024, Mei
Anonim

Het is algemeen aanvaard dat het nieuwe jaar een gezinsvakantie is, en iedereen plant meestal van tevoren luidruchtige bijeenkomsten met familie, vrienden en geliefden, dansen tot je erbij neervalt en verschillende spelletjes. Maar als je het nieuwe jaar alleen met je geliefde meisje wilt doorbrengen, kun je niet zonder romantiek.

Hoe breng je het nieuwe jaar door met een meisje?
Hoe breng je het nieuwe jaar door met een meisje?

Het is nodig

  • - een nieuwjaarscadeau voor een meisje;
  • - decoratieve details en nieuwjaarsspeelgoed;
  • - boom;
  • - producten voor de nieuwjaarstafel, cake, fruit en snoep;
  • - kleine kaarsen.

instructies:

Stap 1

Pak eerst een cadeau voor het meisje. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste. Bovendien is het niet nodig om een duur sieraad te kopen om indruk op haar te maken, of juist de eerste douchegel die overkomt. Het meisje zou tenslotte het gevoel moeten hebben dat je geen 5 minuten hebt besteed aan het kiezen van een verrassing. Het is noodzakelijk om een cadeau zo te presenteren dat het onverwachts is, dat wil zeggen niet aan het begin van de avond, maar ergens in het midden, beter na de lopende klok. Als het cadeau klein is, kun je het aan de boom tussen het speelgoed hangen en het meisje uitnodigen om het te zoeken. Natuurlijk moet het cadeau een beetje vermomd zijn.

Stap 2

Bereid een nieuwjaarstafel voor. Wie en hoe je het nieuwe jaar viert, en er kan geen vakantie zijn zonder eten. Om 's avonds een romantische sfeer te creëren, mogen eten en alcohol niet te veel zijn. Een paar salades en gebakken vlees (vis, kip, kalkoen, speenvarken, enz.), een fles goede wijn, cake, snacks en fruit zijn alles wat je nodig hebt. Je kunt ook wat snoep kopen - wat een nieuwjaar zonder snoep.

Stap 3

Creëer een feestelijke sfeer in uw appartement. Versier de boom met nieuwjaarsspeelgoed, je kunt sneeuwvlokken aan de muren van het appartement bevestigen. Voeg een beetje romantiek toe - plaats kleine kaarsen in de vorm van een bloem of harten rond het appartement. Zet een schijfje op met romantische muziek naar de smaak van je vriendin. Na het galadiner, als je de lichten uitdoet, zorgen brandende kaarsen voor een sprookjesachtige sfeer. Na het nieuwjaarsdiner, het luiden van de klok en het uitwisselen van geschenken, is er een vervolg - een avond samen.

Aanbevolen: