Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Gezin?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Gezin?
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Gezin?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Gezin?

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door Met Je Gezin?
Video: Hoe breng ik structuur aan in mijn gezin? Een stappenplan. 2024, April
Anonim

Nieuwjaar komt eraan. Dat betekent dat er binnenkort een berg cadeaus onder de boom in huis ligt, een feestelijke tafel, heerlijke salades en natuurlijk een gevoel van magie en een naderend wonder. Een warme en gezellige vakantie is alleen mogelijk in de kring van de naasten - in de boezem van het gezin.

Hoe breng je het nieuwe jaar door met je gezin?
Hoe breng je het nieuwe jaar door met je gezin?

instructies:

Stap 1

Ze zeggen dat de meeste familieleden niet zijn uitgenodigd om te bezoeken - ze zullen in ieder geval blij zijn met hun bezoek. Maak een uitzondering door van tevoren de nieuwjaarsstemming te creëren. Om dit te doen, koop of beter, maak nieuwjaarsuitnodigingen en stuur ze, nadat je ze met je eigen hand hebt ondertekend, per post naar je familieleden. Ze zullen aangenaam verrast zijn om zo'n brief te ontvangen en hoogstwaarschijnlijk zullen ze niet in de schulden blijven.

Stap 2

Traditioneel komt de familie samen om het nieuwe jaar te vieren aan een grote feesttafel. Overweeg daarom van tevoren wat voor soort gerechten u uw familieleden zult behandelen. Nadat u de samenstelling van het menu hebt bepaald, schrijft u een lijst met producten die nodig zijn voor de uitvoering ervan. Aangezien verschillende generaties samenkomen aan de familiefeesttafel, moet u rekening houden met hun voorkeuren zowel in eten als in drinken, inclusief alcohol. Vergeet de kleintjes niet - bereid wat kindermaaltijden voor hen.

Stap 3

Denk van tevoren na over uw dagelijkse routine voor de vakantie. Plan je acties duidelijk en schrijf ze op in een notitieboekje. Om niet moe te worden op oudejaarsavond, tussen het decoreren van je huis en het bereiden van vakantiegerechten, ga je voor een massage of neem je gewoon een ontspannend bad.

Stap 4

Verras uw dierbaren door een nieuwjaarskostuum te organiseren. Maak hiervoor blanco maskers zodat iedereen de held kiest die ze op oudejaarsavond zullen zijn en het masker zelf afmaakt. Denk na over het wedstrijdprogramma, rekening houdend met de leeftijd en interesses van het publiek. Houd er rekening mee dat sommige wedstrijden exclusief voor jongeren interessant kunnen zijn en verwarring zullen veroorzaken bij kinderen en ouderen.

Stap 5

Voor gasten die zijn gereïncarneerd als gasten, organiseer een wedstrijd voor de meest leuke, ironische, ontroerende, enz. wens. Houd een toastwedstrijd, die kan worden vereenvoudigd met behulp van de kaarten met het eerste deel van de drinktoespraak, en het tweede deel moet worden bedacht. Dergelijke vormen van amusement zullen zeker alle aanwezigen plezieren. Voeg een vleugje plezier toe aan de snoepwedstrijd. Deel voor zijn belichaming lolly's uit aan twee mannen. Op hun beurt zullen de deelnemers snoep in hun mond stoppen en, zonder ze door te slikken, hun wensen uitspreken. Wie de meeste snoepjes pakt en de gasten aan het lachen krijgt, is de winnaar.

Stap 6

Versier je gastvrije huis prachtig, bel al je familieleden, maak het feest onvergetelijk en leuk, geef iedereen kleine maar leuke cadeaus en natuurlijk iedereen de beste wensen, wat zeker zal uitkomen in het nieuwe jaar.

Aanbevolen: