Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Geliefde

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Geliefde
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Geliefde

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Geliefde

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Geliefde
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Samen het nieuwe jaar ingaan is een prachtige gelegenheid om samen met uw geliefde tijd door te brengen. Tegelijkertijd is dit een zekere test voor degenen die nog niet volledig hebben besloten over de ernst van hun relatie. Volgens tekenen, als je samen het nieuwe jaar ontmoet, zul je het hele volgende jaar samen doorbrengen.

Zo vier je het nieuwe jaar samen met je geliefde
Zo vier je het nieuwe jaar samen met je geliefde

instructies:

Stap 1

Om de oudejaarsavond helder en gedenkwaardig te maken, moet je je er goed op voorbereiden. Natuurlijk moet je eerst beslissen hoe je deze nacht wilt doorbrengen. Er kunnen veel opties zijn. U kunt een rustige ontspannen avond doorbrengen bij kaarslicht, een betoverende liefdesnacht organiseren, een nacht in de natuur doorbrengen, op reis gaan of een hotelkamer boeken.

Stap 2

Als je een rustige, stille avond hebt gekozen, al bijna een familieavond, bereid dan voor zo'n gelegenheid een set mooie kaarsen voor om de sfeer romantischer te maken, dek de tafel af met een sneeuwwit tafelkleed, leg mooie servetten, leg elegant gerechten. Maak wat originele doe-het-zelf salades. Zorg ervoor dat je de boom versiert, slingers ophangt. Koop een mooie elegante jurk voor jezelf - je moet op oudejaarsavond niet in een spijkerbroek zitten en het is ten strengste verboden om het nieuwe jaar in huiskleding te vieren.

Stap 3

Als je een vuurwerk van liefde wilt regelen, maak dan van tevoren mooi beddengoed klaar, dek alles af, rangschik aromakaarsen. Je kunt zelfs rozenblaadjes op het bed gooien. Zorg ervoor dat u origineel ondergoed draagt. Het is beter om fruit, mooi gesneden groenten en vlees op tafel te zetten. En in de slaapkamer, op het nachtkastje, maak je champagne apart klaar.

Stap 4

Als het thuis niet mogelijk is om met z'n tweeën te overnachten, boek dan een hotelkamer. Het wordt nog interessanter. Dineer in een gezellig café en breng champagne en zoetigheden naar uw kamer. Je kunt samen dansen op rustige muziek, je kunt vrijen - niemand zal je privacy verstoren.

Stap 5

Je kunt ook met je geliefde het nieuwe jaar in de datsja vieren. Maar hier moet je natuurlijk aan sleutelen. Het zal immers nodig zijn om het landhuis ruim van tevoren op te warmen, alles op te frissen, als je er lange tijd niet bent geweest, creëer dan een romantische, gezellige sfeer. Van tevoren kun je een kerstboom in de tuin of een andere boom versieren, slingers op straat hangen. Om twaalf uur bij het klokkenspel champagne drinken onder de boom, sterretjes aansteken, vuurwerk afsteken en dan terug naar het warme huis en opwarmen bij de open haard aan de gedekte tafel.

Stap 6

Het maakt niet uit hoe je een nieuwjaarsontmoeting met je geliefde organiseert, het belangrijkste is om op oudejaarsavond niet te vergeten een wens te doen, zodat je geluk eeuwig is en de liefde nooit eindigt.

Aanbevolen: